Hotelul Howard Johnson Grand Plaza – la a doua participare in campania Ora Pamantului!

Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, impreuna cu alte companii si institutii bucurestene care se implica activ in actiuni de constientizare a opiniei publice aspura necesitatii unui consum responsabil de resurse de orice fel, se va alatura actiunii organizate de Reinvent Consulting (www.orapamantului.ro) in data de 31 martie si va opri timp de o ora, intre 20:30 – 21:30, toate sistemele electrice si de iluminare ne-esentiale.

Participarea Howard Johnson in aceasta campanie vizeaza atat diminuarea sau stingerea completa a luminilor din diverse spatii comune (exteriorul hotelului, receptie, culoare de acces catre camere si catre salile de conferinte, restaurante si bar), cat si in organizarea unei campanii interne de informare a oaspetilor care le vor trece pragul in zilele urmatoare (prin mesaje in camere, postere si alte materiale de promovare acestei initiative si a consumului rational de resurse).

Nota:
Hotelul Howard Johnson Grand Plaza este parte a lantului international Wyndham Hotel Group, unul dintre cele mai mari companii internationale in domeniul ospitalitatii. Prin Wyndham Green Program, Wyndham Worldwide este lider in domeniul bunelor practici in aceasta industrie. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati site-ul dedicat: www.wyndhamgreen.com

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *