J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel – la a doua participare in cadrul campaniei Ora Pamantului

J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, unul dintre cele mai reprezentative hoteluri din Bucuresti, se va alatura celorlalte institutii emblematice ale Capitalei, care, pe data de 31 Martie 2012, la ora 20:30, vor intrerupe pentru o ora lumina si alimentarea cu energie pentru a trage un semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile asupra mediului inconjurator.
Actiunile pe care hotelul le va intreprinde cu ocazia evenimentului nu se opresc aici – in intervalul orar 20.30-21.30 luminile din interiorul hotelului vor fi diminuate, in interiorul fiecarei camere de hotel va rula un mesaj in care va indemna fiecare oaspete sa actioneze si el responsabil prin stingerea luminii, stafful de la Receptie va informa oaspetii asupra mesajului actiunii si alte surprize pregatite de conducerea hotelului.

Campania “Ora Pamantului” 2012 are drept scop implicarea institutiilor publice, companiilor si organizatiilor din Romania, din toate domeniile de activitate, precum si a simplilor cetateni, intr-un demers care sa produca schimbarea prin simplul gest de stingere a luminilor si decuplare a echipamentelor electronice aflate in stand-by. Sambata – 31 Martie 2012, intre orele 20.30-21.30, Romania se alatura mapamondului “lasand Pamântul sa respire”. Actiunea are loc in fiecare an la nivel mondial si isi propune sa determine factorii de decizie guvernamentali sa treaca la masuri ferme pentru stoparea fenomenului de incalzire globala.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *