Mai mult verde in Parcul Tineretului!

Reinvent Consulting sustine proiectul Copaculmeu.ro, Campanie organizata cu sprijinul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. Campania este una de implicare sociala si educare – un manifest prin care se doreste crearea unei legaturi personale a oamenilor care iubesc natura cu orasul Bucuresti.

Este o campanie ecologica ce are ca scop principal incurajarea planatrii copacilor atat la nivel individual, cat si prin proiecte de plantare. Pe plan secundar campania isi doreste: sa incurajeze reciclarea si folosirea responsabila a resurselor, sa informeze persoanele despre efectele negative ale poluarii si ale defrisarii, sa ofere articole informative legate de plantarea si ingrijirea copacilor, sa prezinta alte informatii care au legatura cu copacii.

Unul dintre locurile preferate al iubitorilor de parcuri, Parcul Tineretului se gaseste in partea de sud a orasului la numai o statie distanta de Unirea. Vara te poti plimba pe aleile pline cu flori in timp ce admiri fantanile arteziene sau lacul de 13 ha in timp ce iarna parcul devine locul preferat al celor mici. Si daca tot veni vorba de cei mici sa nu uitam ca in apropiere se afla Palatul Copiilor si parcul de distractii “Oraselul copiilor”. Avand peste 80 de hectare, Parcul Tineretului reprezinta o oaza de verdeata si liniste, dar si o provocare in ceea ce priveste administrarea lui. Anul acesta se doreste infrumusetarea acestui parc prin plantarea a cel putin 500 de copaci ornamentali.

Evenimentul va avea loc joi 12 aprilie incepand cu ora 11:00 in parcul Tineretului din Capitala!

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *