Cheltuielile de infiintare a unei societati pot fi decontate

Persoanele disponibilizate, somerii sau persoanele aflate in cautarea unui job, care doresc sa-si infiinteze o entitate juridica de tipul S.R.L., P.F.A., I.I., I.F., au la dispozitie o oferta de nerefuzat. Reinvent Consulting, marca cea mai preferata de servicii in acest domeniu, ofera in parteneriat cu Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala si cu Extreme Training, sansa decontarii cheltuielilor pentru infiintari de societati comerciale, de Persoane Fizice Autorizate, de Intreprinderi Individuale si Intreprinderi Familiale.

Totodata, doritorii care se incadreaza in conditiile programului, pot beneficia si de un training gratuit pe diferite linii: formare de formatori, manager de proiect, manager de vanzari, manager de resurse umane, influentare si persuasiune, tehnici esentiale de negociere, inspector de resurse umane, public speaking, expert achizitii publice, brand personal, customer care, finante pentru nonfinantisti, marketing aplicat, tehnici esentiale de vanzari, time management. Beneficiile sunt oferite prin intermediul unor proiecte cu fonduri europene.

Referitor la aceasta oportunitate, Cristina Norocel, Director de Marketing si Comunicare Reinvent Consulting a declarat ca “desi ar putea sa para un paradox, multe persoane care doresc sa-si infiinteze o societate comerciala, o Persoana Fizica Autorizata, sau o intreprindere individuala ori familiala, nu au un loc de munca. In unele cazuri, potentialul angajator le cere sa-si constituie o P.F.A., de exemplu, pentru a intra in raporturi de colaborare. Asadar, beneficiile pe care le oferim sunt foarte bine venite. Programele prin intermediul carora sunt oferite aceste avantaje sunt valabile numai pentru Bucuresti-Ilfov si au o limita de perioada si numar. Este, deci, important ca persoanele doritoare sa actioneze cat mai repede! Valoarea serviciilor de care se poate bucura fiecare beneficiar se ridica la aproximativ 2000-2500 de lei.”

Detalii despre conditiile de participare, despre cheltuielile decontate, precum si despre procedura, vor putea fi gasite pe site-ul Reinvent Consulting la Meniul Resurse – Sectiunea Instrumente.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *