Atentie! Cheltuielile pentru infiintari de SRL, PFA, II, IF se pot deconta!

Zero lei cheltuieli de infiintare si training gratuit.

Reinvent Consulting vine, din nou, cu o oferta de nerefuzat pentru persoanele disponibilizate, somerii sau persoanele aflate in cautarea unui job, care doresc sa-si infiinteze o entitate juridica. Prin parteneriat cu Fundatia Centrul de Dezvoltare Manageriala si cu Extreme Training, va putem oferi sansa decontarii cheltuielilor pentru infiintari de societati comerciale, de Persoane Fizice Autorizate, de Intreprinderi Individuale si Intreprinderi Familiale.

Totodata, doritorii care se incadreaza in conditiile programului, pot beneficia si de un training gratuit pe diferite linii (formare de formatori, manager de proiect, manager de vanzari, manager de resurse umane, influentare si persuasiune, tehnici esentiale de negociere, inspector de resurse umane, public speaking, expert achizitii publice, brand personal, customer care, finante pentru nonfinantisti, marketing aplicat, tehnici esentiale de vanzari, time management).

Programele prin intermediul carora va sunt oferite aceste avantaje au limita de perioada si numar. Grabiti-va, deci!

Detalii despre conditiile de participare, despre cheltuielile decontate, precum si despre procedura, veti gasi in documentul special redactat in acest sens. De asemenea, la demararea procedurii de infiintare, colegii nostri de la Compartimentul specializat pe relatia cu Registrul Comertului va vor oferi toate detaliile necesare. Va asteptam!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *