La VentureConnect timpul chiar inseamna bani

Agenda evenimentului a inceput la ora 8.30 cu inregistrarea vizitatorilor. Neplacerea pe care au aflat-o cei care se pregateau sa scrie articole pe bloguri a fost aceea ca nu se puteau conecta wireless, Internetul din sala Rapsodia de la Hotel Intercontinental punandu-le la incercare rabdarea.

Trecand peste acest aspect, dupa o prezentare scurta a proiectului si a investitorilor a inceput cursa pentru banii investitorilor. Reprezentatii start-up-urilor acceptate la pitch au avut cate 6 minute pentru prezentare si 6 minute pentru raspunsuri la intrebarile din sala, asa ca ritmul a fost unul foarte alert. Optima, Blueseed, Infozone, Orasulm.eu, Real Colors si Commission force au fost start-up-urile prezentate in prima sesiune de pitching.

Aplauze indelungi a primit prezentarea unui proiect deosebit de ambitios: Blueseed. Acesta promite sa schimbe lumea intreprinzatorilor oferindu-le posibilitatea sa inceapa si sa-si creasca business-urile in imediata apropiere a Silicon Valley, dar intr-un spatiu unde nu ai nevoie de viza pentru State – nici mai mult nici mai putin decat…pe mare! Da, va amintiti de vorba aceea “facut pe vas”? Romanul Dan Dascalescu si co-founderii sai propun nici mai mult nici mai putin decat un accelerator de business pe un vas, apoi pe mai multe, pana cand cuceresc lumea. Poate asa se va schimba conotatia negativa a sintagmei intr-una pozitiva. Proiectul este foarte serios si a primit deja o parte din finantare de la Peter Thiel – PayPal co-founder. Ca sa va dati seama, fiecare vas pe care vor locui intreprinzatorii si isi vor dezvolta start-up-urile va costa intre 25 si 50 de Milioane de dolari.

Ramaneti aproape pentru mai multe noutati de la eveniment!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *