Delicii culinare potrivite pentru momente deosebite

Vine week-end-ul si te gandesti, probabil, la o friptura, fie ea la gratar, la tigaie, sau la cuptor, cu un vin bun, in familie, sau cu prietenii. Si, cum un asemenea eveniment nu trebuie sa faca rabat la capitolul sanatate, stii ca gasesti la magazinul Peris produse din carne fara E-urile nocive pe care incercam sa le evitam cu totii, fara MDM, fara coloranti artificiali. Adica naturale.

Vrei sa incerci ceva mai aparte de aceasta data? Dar respectand intru-totul principiile calitatii si sanatatii fata de care brandul Peris si-a luat angajamentul de onoare!

Ei bine, din 14 Iunie 2012 gasesti la magazinul Peris si produse din carne de vanat!
Peris a incheiat cu Suraki o colaborare care aduce in magazin produse vanatoresti: carnati, salam si pastrama de mistret, de caprioara sau cerb, de urs. Le vei gasi usor, pentru ca sunt prezente sub marca Tolba Vanatorului, ceea ce garanteaza faptul ca sunt naturale, ca provin din vanat romanesc, salbatic, ca nu au potentiatori de gust, amidon, soia si coloranti. De asemenea, tot prin partenerul nostru Suraki, am adus in magazinul Peris produse din carne de strut, de rata si carne de berbecut.

Aceasta gama de produse este caracterizata de o savoare deosebita si poate constitui un aport esential intr-un regim alimentar echilibrat – avand un continut bogat in vitamine si saruri minerale, continut scazut de colesterol si de grasimi.

Prospetimea, calitatile nutritive si gustul apetisant al produselor, precum si retetele proprii Suraki respecta standardele noastre, ne-au incantat si cred ca va vor incanta si pe voi, deopotriva. Asa ca va asteptam in magazinul din Sos. Nicolae Titulescu nr. 155.

Noile produse respecta standardele ISO 9001:2001; ISO 14001:2005; ISO 22000:2005 si, in acelasi timp, sunt autorizate sanitar veterinar pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

  1. voucher reduceri 3 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *