Ce mananca un performer olimpic?

Raspuns: ceea ce gateste Marster Chef Florin Dumitrescu! Inainte de plecarea la Olimpiada, lotul de poloisti romani, insotit de antrenorul Istvan Kovacs, s-au delectat cu felurile de mancare gatite de Chef Florin Dumitrescu folosind carnea de porc de Peris cu savoare unica si gust inconfundabil.

Singurul producator roman de mezeluri 100% naturale, Peris, recunoaste si sustine performanta. In spatele muncii neobosite pentru atingerea succesului, precum si al mentalitatii de invingator se afla intotdeauna hrana sanatoasa, naturala, echilibrata.

Ce impresie au avut poloistii romani despre carnea de Peris?

Capitanul Cosmin Radu: “Produsele mele preferate de la Peris sunt micii si carnatii picanti. Pentru un performer hrana sanatoasa este un lucru esential, de aceea ma bucur ca un brand romanesc s-a gandit la sanatate, inainte de profit. Cu siguranta, cand voi deveni tata, produsele 100% naturale sunt cele care nu vor lipsi din alimentatia copilului meu.”

Busila Andrei, este unul din membrii echipei de polo care a gustat produse Peris pentru prima data: “Deci, vreti sa imi spuneti ca eu aici am mancat porc si nu vita? Wow! Puteam sa jur ca muschiuletul este de vita. Sunt impresionat. Deci, unde spuneati ca s-a deschis primul magazin Peris? Trebuie sa spun ca nu am mai gustat de mult o carne atat de frageda si gustoasa. Si mai vreau sa adaug pe lista mea si carnatii picanti… mda… cu siguranta!”

Toate aceste delicii culinare au fost pregatite de Chef Florin Dumitrescu la Izvorani in Complexul Sportiv Olimpic, dupa o sesiune de antrenamente. Le dorim multa bafta baietilor!

Hai Romania!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *