Comunicat de presa: Peris striga “Hai Romania!” alaturi de poloistii nationalei

Federatia Romana de Polo pe apa a semnat un contract de sponsorizare cu Peris.

Singura echipa care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de la Londra este nationala de polo pe apa. Performanta este cu atat mai importanta cu cat a fost obtinuta dupa 16 ani de la ultima prezenta a poloistilor romani la Jocurile Olimpice.

Singurul producator roman de mezeluri 100% naturale, Peris, recunoaste si sustine performanta. In spatele muncii neobosite pentru atingerea succesului, precum si al mentalitatii de invingator se afla intotdeauna hrana sanatoasa, naturala, echilibrata.

“Oamenii si apa inseamna natura. Iar cand oamenii inving apa si se depasesc pe ei insisi in competitii, vorbim despre perfomanta. Aceasta nu poate fi obtinuta fara o alimentatie naturala care nu contine E-uri nocive. La Peris exact asta facem: produse din carne 100% naturale, care nu contin MDM-uri, nitriti, nitrati, coloranti artificiali si E-uri nocive. Aceste produse sunt rezultatul performatelor obtinute de cercetatorii de la Romsuintest Peris S.A.” a declarat Cristina Norocel, directorul de marketing al companiei.

Nationala de polo pe apa a Romaniei a obtinut de-a lungul anilor clasari aproape de top. Peris si poloistii romani spera sa se bucure si in acest an de gustul cunoscut si savuros al victoriilor.

Ce mananca un performer olimpic?
Raspuns: ceea ce gateste Marster Chef Florin Dumitrescu! Inainte de plecarea la Olimpiada, lotul de poloisti romani, insotit de antrenorul Istvan Kovacs, se va delecta cu felurile de mancare gatite de Chef Florin Dumitrescu folosind carnea de porc de Peris cu savoare unica si gust inconfundabil.

Urmariti canalele de stiri pentru detalii.

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *