In excursie cu rulota: natura si prieteni e tot ce-ti poti dori!

Aventura in natura. Cu rulota dai o tura!

Cativa colegi din Reinvent au plecat in excursie. La munte. Cu rulota! Si-au facut calcule, s-au gandit bine si si-au dat seama ca este propunerea cea mai avantajoasa:

1. Nu deranjezi pe nimeni. Oricum nu pot merge prea multe persoane in vizita la rude sau la prieteni, asa ca un grup de 6 persoane trebuie sa-si asigure cazare. Cu rulota este super!

2. Nu cheltui nici pe hotel si nici pe gazda, sau pensiune, in schimb poti avea un confort relativ asemanator la un pret foarte convenabil. O rulota inchiriata nu te ajunge deloc mult.

3. “Deplasare“, “excursie” (indiferent daca este la munte sau la mare), “calatorie“, “aventura“,ย  inseamna chiar sa te misti, nu sa fii legat de locul gazda, sa simti ca esti cu adevarat liber! Deci rulota iti ofera autonomie. Poti sta intr-un loc, apoi te poti muta in alta localitate unde sa vizitezi ce doresti si sa stai cat vrei si tot asa.

4. Prietenii (sau, dupa caz, membrii familiei) au loc cu totii, iar asta face ca excursia sa fie de-a dreptul minunata. Poti inchiria o singura rulota, o rulota mai mica sau una mai mare, doua rulote, trei, ori cate vrei!

5. Nu este nevoie sa mai cauti pensiuni libere, sa mai astepti o saptamana sau doua pana se elibereaza camere acolo unde vrei, sau pana se ieftinesc. Poti pleca oricand vrei, oriunde vrei! “oriunde” este putin fortat pentru ca inca nu sunt atat de multe campinguri pe cat ar trebui, dar rulota iti ofera un grad mare de libertate. te-ai hotarat, ai inchiriat rulota si ai plecat.

Si dusi au fost!

Nu postam poze cu ei, insa va atatam pofta cu o imagine – doua din mijlocul naturii. Ajungi si nu te mai saturi de liniste, de aer curat, de viata! E un sentiment deosebit, este libertate si bucurie in acelasi timp. Cat sa topai si sa te linistesti abia la gratar si la masa bogata. ๐Ÿ™‚

Excursie cu rulota inchiriata Rulote cu chirie pentru vacanta cu familia

Rulote de inchiriat pentru grupuri

Impatimitii de pescuit, iubitorii de natura, doritoarele de mare, pasionatii de birdwatching, toti pot inchiria rulota potrivita si pot pleca sa traiasca aceasta bucurie. Este cea mai buna solutie pentru familii cu copii si pentru grupuri de prieteni.

O rulota ai inchiriat, te-ai urcat si ai plecat!

Si pentru ca ne-am gandit ca multe persoane ar incerca o asemenea aventura, am zis sa facem chiar un site. Pentru ca avem 5 rulote de inchiriat. De la 3-4 locuri, pana la 6 locuri. Foarte bine intretinute, echipate cu paturi duble si simple, mese, dulapuri si sifoniere, chiuveta, aragaz, butelie, WC ecologic, cabina cu dus, frigider. Sunt minigarsoniere pe roti. Le putem inchiria pe toate pentru grupuri. Imaginati-va cum ar fi sa mergeti intr-o caravana! ๐Ÿ™‚

Va asteptam sa le vedeti! Cel putin pana terminam site-ul, le gasiti in parcarea de la Grozavesti, din fata fostului restaurant La Jaratec (actualmente Lotus), de vis-a-vis de caminele U din Regie. Relatii veti putea obtine la numarul de telefon 0733054282.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *