Modificari fiscale in proiect: reducerea exceptiilor privind impozitarea proprietatilor, a veniturilor si profitului.

Modificari fiscale privind impozitarea proprietatilor, a veniturilor si a profitului

Agentia Mediafax a publicat online o stire privind modificari fiscale ce urmeaza a fi introduse intr-un viitor apropiat. Statul ar urma sa reduca exceptiile privind impozitarea proprietatilor, a veniturilor si a profitului.

Una dintre noile prevederi va viza introducerea impozitului pentru piscinele din proprietatile individuale, intocmai cum pentru case si terenuri se percepe impozit.

“O reforma a bazei de taxare a proprietatii, care sa vizeze reducerea exceptiilor si principiul solidaritatii nu va afecta cetateanul de rand” a spus secretarul de stat in Ministerul Finantelor Liviu Voinea. Oficialul va efectua o vizita in Suedia pentru a studia modalitati de imbunatatire a sistemului de taxare a proprietatii si masurile de stimulare a incadrarii in munca a tinerilor si persoanelor de peste 55 de ani.

Pana la modificari, sau dupa acestea, echipa Reinvent va sta la dispozitie cu servicii de consultanta fiscala. Daca fiscalitatea este o Limba Chineza pentru tine, specialistii nostri o vorbesc la perfectie!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *