Finalistii MasterChef impreuna cu Peris, gata de atac!

Alex si Bogdan au lucrat cateva luni sunt indrumarea Chef-ului Florin Dumitrescu, de la care au invatat adevarata meserie. Pentru ca mereu si-au dorit un restaurant doar al lor, acum si-au implit visul si vor gati in propria bucatarie.

Alex Petricean zis si D’Artagnan si Bogdan Alexandrescu, Dexter, au avut sansa ca dupa terminarea show-ului Masterchef sa fie cooptati in echipa lui Florin Dumitrescu, in restaurantul din Bucuresti unde este Chef. Cei doi au fost “mainile ajutatoare” ale bucatarului sef, “furand” astfel meserie. Asa se face ca, de curand, cei doi, impreuna cu un alt asociat, vor deschide un restaurant select in “inima” Capitalei, acolo unde bucatarii vor pregati retete unice, dupa bunul plac.

Atat Alex cat si Bogdan au gandit un restaurant de tip fusion care reinterpreteaza mancarea romaneasca si internationala prin viziunea celor doi. Bogdan si Alex au fost finalisti la show-ul culinar Masterchef si vor ca toata experienta dobandita acolo sa o poata folosi in bucataria localului lor. Autographe by Rococo este rodul pasiunii lor pentru bucatarie si arta culinara. Conceptul restaurantului este descris perfect de un singur cuvant: “DIFERIT” de tot ceea ce exista pe piata restaurantelor din Romania fiind condus de motto-ul “Less is more”. Ideea de baza in ceea ce priveste stilul culinar abordat este cel de fusion cuisine cu influente adanc inradacinate in bucataria romaneasca creativa. Notiunea de ospitalitate va capata o nuanta mai accentuata tinand cont ca ei vor fi bucatari, dar si cei care vor intampina cu caldura pe toti musafirii ce le vor calca pragul. Caldura, suflet, gust, energie, prestanta ar fi 5 dintre descrierile cu care se pot mandri.

Acestea fiind atributele noului proiect al celor 2 finalisti, era de la sine inteleasa o colaborare cu echipa de la Peris. De ce baietii au ales pentru restaurantul lor o colaborare cu cei de la Peris? “Foarte simplu, afirma ei, carnea este mult mai frageda, aspectul placut si gustul inconfundabil. Mai mult, cei de la Peris, nu folosesc in componenta produselor materii prime ca si MDM-urile, coloranti, conservanti sau E-uri.”

Pentru a gusta retetele minunate cu bunataturile de Peris va asteptam incepand cu data de 23 noiembrie in Restaurantul Autographe, Calea 13 Septembrie nr. 85.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *