Parteneriate strategice pentru solutionarea nevoilor diverse ale organizatiilor

Reinventarea poate insemna cateodata parteneriat

Reinvent Consulting a demarat recent un proces amplu de largire a portofoliului de servicii oferite catre clienti – societati comerciale, intreprinderi individuale si familiale, persoane fizice autorizate, asociatii si fundatii, sau organizatii de alte tipuri. Aceasta se va realiza prin parteneriate cu companii ce ofera servicii adaptate mai ales nevoilor societatilor din categoria IMM. Primul asemenea parteneriat este cel cu compania CustomSoft.

CustomSoft dezvolta solutii software de tip tailor-made, adica solutii customizate nevoilor clientilor. Aplicatiile respective pot fi create chiar de la zero, pe baza analizei facute impreuna cu clientul, si asigura usurarea activitatii companiei client, optimizarea fluxurilor si a administrarii afacerii, imbunatatirea relatiilor cu clientii si furnizorii acesteia. CustomSoft asigura intregul proces: consultanta, analiza, dezvoltare, implementare, testare, training si suport.

“Printre solutiile oferite se afla cele de tip ERP, e-commerce, Business Intelligence, aplicatii mobile, ce au rezultate benefice chiar din prima luna de implementare. Aspectul foarte important este acela ca serviciile sunt oferite ca si Software as a service (SaaS), ceea ce face ca ele sa poata fi accesate de oriunde si oricand este disponibila o conexiune la Internet, iar preturile lor sa fie deosebit de accesbile, de la doar cateva zeci de euro pe luna.” a spus Cristian Iordache – Senior Business Analyst la CustomSoft.

Clientii pot lua contact cu aceste servicii chiar la sediul central Reinvent Consulting. Octav Dafinoiu, Directorul de Cercetare-Dezvoltare al companiilor care activeaza sub marca Reinvent Consulting, a declarat ca “era nevoie de un partener cu experienta in programare software, dar care sa fie in acelasi timp si foarte agil, sa se alinieze usor nevoilor clientului. Experienta si rezultatele companiei CustomSoft in relatie cu Evomag si AlfredoFoods au fost hotaratoare in alegerea facuta.”

Asadar, pe langa toata gama de operatiuni la Registrul Comertului ce tin de infiintarea societatilor comerciale, inregistrarea mentiunilor, inchideri si radieri, pe langa serviciile de gazduire de sedii sociale si evidenta financiar-contabila, cele de consultanta comerciala, fiscala, avocatiala, audit, precum si cele de inregistrari la OSIM, management de proiect si reorganizari de societati comerciale, Reinvent Consulting ofera clientilor sai solutii software esentiale in derularea activitatilor, care pana nu demult erau disponibile doar companiilor mari la costuri ridicate.

Reinvent Consulting isi consolideaza pozitia de marca a serviciilor integrate din sfera comerciala, juridica, financiar-fiscala si de management al afacerilor. De la servicii suport pana la servicii care presupun o inalta expertiza, echipa Reinvent Consulting se angajeaza sa contribuie determinant la succesul in afaceri al clientilor sai.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *