Revolutia Saas a inceput!

Noi solutii adaugate in portofoliu

In urma cu doi ani am demarat la nivelul companiilor din Grupul REINVENT o investitie de circa 200.000 de euro in infrastructura IT. Numai cel mai mare provider din domeniu din Romania s-a incumetat sa execute acest proiect deosebit de complex. Am implementat un sistem informatic integrat de management, cu module de Enterprise Resource Planning, Customer Relationship Management si Human Resource Management.

Acum, aceleasi solutii sunt disponibile instant, pe Internet, la un pret total de 1000 de ori mai mic! Revolutia SaaS a inceput. Si schimba din temelii modul in care gandim si facem afaceri. Prin parteneriat cu un furnizor agil de tehnologie, Customsoft, va oferim aceasta oportunitate. Iata o prezentare foarte succinta pentru solutiile web-based nou adaugate in portofoliu:

Solutii ERP

Ofera instant imaginea asupra organizatiei. Faciliteaza fluxurile de informatii intre functiunile din cadrul entitatii (productie, vanzari etc.) si o conecteaza la mediul in care activeaza (cu partenerii, furnizorii, clientii, institutiile statului etc.). Imbunatateste in mod esential deciziile manageriale, punandu-le in contact imediat cu cash-flow-ul prezent sau previzionat.
Beneficiile apar chiar din prima luna de folosire. Costul sistemului ERP nu este standard, acesta creandu-se pe specificatiile clientului. Este disponibila si o solutie general valabila pentru toate industriile, care se poate adapta usor necesitatilor companiilor-client.
Solutia ERP este accesibila de oriunde exista o conexiune la Internet, iar drepturile de acces sunt individualizate in functie de rolul din organizatie.

Solutii de raportare

Dupa implementarea unui sistem ERP, pasul urmator este reprezentat de folosirea unui sistem de raportare. Cu ajutorul solutiei Business Intelligence veti indentifica usor care sunt compartimentele si activitatile unde se impun schimbari sau imbunatatiri.
Solutia de raportare usureaza analiza rezultatelor in corelatie cu factorii si perioada de timp. Astfel deciziile manageriale capata un fundament sanatos, cu implicatii asupra prezentului, dar mai ales asupra viitorului pe termen mediu si lung al organizatiei.
Solutia va ofera si posibilitatea de alertare in functie de nivelurile unor indicatori, ceea ce va face posibile si informarea si actiunea in timp real. Organizatia va putea, astfel, reactiona foarte rapid in piata, diferentiindu-se si distantandu-se de concurenta.

Solutii e-commerce

Daca vindeti produse si servicii, o optiune de mare importanta este cea referitoare la vanzarile online. Indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, va oferim o platforma de e-commerce care se poate integra usor cu celelalte module sau software-uri, precum si cu procesatorii de plati online.
Afacerea dumneavoastra castiga clientii care cauta produsele sau serviciile pe care le oferiti, iar clientii dumneavoastra castiga confort, rapiditate si siguranta.

Solutii software personalizate

Pentru proiectele noi pe care le dezvolta compania dumneavoastra, sau daca ideea dumneavoastra de afacere este inovatoare si presupune solutii software diferite de ceea ce exista pe piata, va stam la dispozitie cu experienta si echipa necesare implementarii de solutii complexe tailor-made.
Astfel, aveti conditiile potrivite pentru valorificarea oportunitatilor identificate.

Aplicatii mobile/ Mobile Development

Viteza a devenit constanta in functie de care ne desfasuram activitatile. Accesul cat mai usor la informatii actuale este, de aceea, esential. Aceeasi nevoie o au si clientii afacerii dumneavoastra iar ei folosesc cele mai noi tehnologii in domeniu: smartphone-uri, tablete, palm-uri etc.

Daca doriti sa faceti din experienta utilizatorului potential client un element hotarator pentru alegerea companiei dumneavoastra ca si furnizor, va stam la dispozitie cu aplicatii pentru mobile si cu optimizari ale prezentei dumneavoastra de pe Internet. Posibilitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste tipul aplicatiilor ce pot fi dezvoltate, iar multe detalii se vor clarifica la o discutie.

Va asteptam la sediul nostru pentru prezentari ample si discutii amanuntite despre cum putem fi de folos afacerii dumneavoastra pe linia infrastructurii IT. Daca sunteti interesat/a, va rugam sa folositi formularul de mai jos.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *