Actiune umanitara de Craciun!

Grupul REINVENT se va implica si anul acesta in preajma sarbatorilor de Craciun in actiuni de sustinere a unor proiecte menite sa aduca un zambet pe fata celor mai putin norocosi.
Astfel, unul din proiectele in care ne vom implica va fi oferirea de cadouri constand din produse de Peris si sprijin financiar unui numar de 55 de copii care provin din medii defavorizate prin intermediul Fundatiei Sf. Dimitrie.
Solutionarea problemei copiilor defavorizati este dovada maturitatii unei societati, a intelegerii ideii ca numai un om educat este mostenitorul viitorului. Centrul Social pentru Copii Sf. Dimitrie dezvolta cu succes o adoptie educativa a copilului, prin constituirea unei retele de solidaritate in jurul unui copil, oferind prezenta afectiva, sprijin si interventie profesioniste, acompaniere in educatie si dezvoltare, mobilizand familia, scoala, comunitatea.
Implicarea REINVENT in acest proiect vine pe fondul crezului fundatiei si anume actionarea intotdeauna pentru mentinerea copilului in familie, pentru intarirea relatiilor familiale, singurele care-i pot oferi identitate si radacini solide.

Cadourile din partea Grupului REINVENT vor fi oferite Vineri la orele 10.00 la Sediul Fundatiei Sf. Dimitrie, Str. Matei Basarab nr. 50, sector 3, Bucuresti.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *