Primul calendar Peris tocmai ce a vazut lumina tiparului!

Editia 2013 a calendarului Peris a fost sustinuta de bloggeri cunoscuti din domeniul food. La realizarea lui si-au adus aportul Dan Silviu Boerescu, Monica Rosu, Antonina Sociu, Alexandru Petricean, Bogdan Alexandrescu si Irina Bucsa.

Proiectul a inceput, cum dealtfel se pare ca incep majoritatea lucrurilor reusite, la un pahar de vorba. Dan Silviu Boerescu, cunoscut bucatar, scriitor si blogger, a fost invitatul Perisului pentru o degustare de preparate, branzeturi si vin, deoarece, asa cum se declara insusi domnia sa, “Sunt un om pofticios, si-mi place sa amestec bunataturile.” Pana la finele evenimentului s-a declarat un fan al produselor de Peris si mai mult ne-a propus o colaborare pentru realizarea unui calendar.

De aici, s-a nascut ideea de a aduna laolalta cei mai cunoscuti din blogosfera food si a incepe un traseu al anului 2013 delicios. Astfel, invitatiile au fost facute si a urmat momentul adevarului! Momentul in care fiecare blogger care se respecta face cunostinta cu brandul inainte de a da curs unei invitatii de acest gen. Insa, nu mare ne-a fost mirarea ca, dupa degustarile produselor Peris, am primit unda verde cu felicitari de la toti invitatii nostri!

Proiectul s-a desfasurat pe perioada unei luni de zile, luna in care bloggerii au selectat cu atentie retetele pe care le-au pregatit apoi cu carne de porc de Peris, urmand si sedinta foto pentru calendar.
Delicioasele retete care vor fi prezente in calendarul Peris 2013 le gasiti mai jos. Speram sa incercati fiecare reteta in parte, fiecare fiind un deliciu.

Toate retetele le gasiti la adresa www.facebook.com/CarneDePeris

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *