Premiera Nationala – Conferinta Sponsorizarea in Sportul Romanesc

In data de 15 februarie la Sediul COSR – Arcul de Triumf – va avea loc prima conferinta nationala din domeniul sportiv, care va aduce in prim plan relatia sponsor-sponsorizat.

Sustinator al Federatiei Nationale de Polo pe perioada Jocurilor Olimpice, Romsuintest Peris SA va participa la aceasta gala atat din calitatea de mentor, cat si de sponsor.
Sponsorizarea in sport este unul dintre elementele care te tin prins in aceasta lume si te ajuta sa rezisti in fata marilor provocari. Sponsorii trebuie sa stie ca sponsorizarea sportului te poate plasa in centrul atentiei consumatorului, iar cei care cauta sponsori, trebuie sa stie sa faca cea mai buna alegere. Timp de o zi, aceste subiecte, cat si alte topic-uri importante vor fi dezbatute in cadrul conferintei.
Printre speakeri se numara: D-na Violeta Beclea Szekely – Director Marketing COSR; Beatrice Romanescu – PR&Marketing Manager FRTM; Alexandru Dedu – Presedinte LPH; Sorin Bogdan – Presedinte FRFT – CAI; Lucian Lorin – Director Marketing si Comunicare FRR; Adrian Robescu – Reprezentant Grupul REINVENT (Grup care administreaza Abatorul de la Peris); Octavian Budica- Director General Revista Sport Revolution.

Singurul producator roman de mezeluri 100% naturale, Peris, impreuna cu restaurantul Autographe detinut de Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu, recunoaste si sustine performanta. In spatele muncii neobosite pentru atingerea succesului, precum si al mentalitatii de invingator se afla intotdeauna hrana sanatoasa, naturala, echilibrata.

Mai multe informatii le gasiti accesand linkul Conferinta Sponsorizarea in Sportul Romanesc.

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *