Reinvent Finance Consulting da prima veste buna partenerilor

Recunoasterea competentei profesionale a angajatilor Reinvent Finance Consulting

Partenerii Reinvent Consulting primesc din primele zile ale Noului An o veste buna!
Societatea Reinvent Finance Consulting, membra a Grupului REINVENT, se bucura de recunoasterea competentei profesionale din partea Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), fiind inscrisa si in Registrul Consultantilor Fiscali Autorizati din Romania. Din acest fapt decurg in mod direct mai multe avantaje importante, trei garantii esentiale privind serviciile pe care le oferim: garantia competentei, garantia moralitatii si garantia calitatii.

In primul rand, acest lucru este garantia ca serviciile furnizate prin intermediul Compartimentului Financiar-Contabil au in spate persoane cu pregatire deosebita, care au parcurs procedurile prevazute de Regulamentul CECCAR privind accesul la profesia de expert contabil si contabil autorizat, au urmat programele aferente stagiului si au promovat examenul de aptitudini. Expertii contabili si contabilii autorizati care asigura serviciile Compartimentului nostru urmeaza activitatile prevazute de Programul National de Dezvoltare Profesionala Continua, participand la cursurile, seminariile si intrunirile profesionale in domeniu, ceea ce le asigura cunoasterea aprofundata a celor mai complexe aspecte ale profesiei. Acest lucru va fi deosebit de important pentru parteneri, mai ales in conditiile noilor modificari legislative in domeniul fiscalitatii.

Dincolo de garantia competentei, trebuie sa mentionam garantia moralitatii: expertii nostri isi conduc activitatea in conformitate cu Codul Etic National al Profesionistilor Contabili, care reprezinta standardul de profesionalism al domeniului.

Competenta si etica in prestarea serviciilor catre parteneri vor caracteriza in permanenta munca noastra. Aceasta deoarece serviciile sunt supuse periodic auditului de calitate al Corpului Expertilor si Contabililor Autorizati din Romania, ceea ce inseamna o garantie a consecventei cu care sunt respectate inaltele standarde de calitate, in conformitate cu Standardele internationale emise de Federatia Internationala a Contabililor, cu recomandarile si metodologia Comisiei Europene privind exigentele in materie.

In speranta ca aceasta veste buna va fi de bun augur pentru intregul an, va dorim putere de munca pentru atingerea obiectivelor fixate!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *