Un mic omagiu adus MAMELOR din sectia de Oncopediatrie

“Atunci cand devii mama esti “mama” tuturor copiilor. Din acel moment, orice copil ranit, abandonat sau speriat este al tau. Traiesti in mamele suferinde din toate rasele si toate credintele si plangi pentru ele. Tanjesti sa le alini pe toate mamele intristate.” – Charlotte Gray

8 Martie – O zi a dragostei, credintei si sperantei minunat intruchipate in fiinta cu un nume drag sufletului nostru: MAMA. Impreuna cu prietenii nostri de la Asociatia Noi Orizonturi Familia am dorit sa le omagiem cu aceasta ocazie pe mamele din Sectia de Oncopediatrie a Institutului Clinic Fundeni, adevarate modele de luptatoare, permanent alaturi de copiii lor greu incercati de acest teribil flagel: cancerul.

Astfel, maine 07 martie, vom fi impreuna cu doamna Alina Cucerenco – manager proiect prezenti la Sectia de Oncopediatrie a Institutului Clinic Fundeni pentru a-i incanta pe toti cei prezenti cu jocuri interactive si trucuri magice. Robert Stevens, membru al Asociatiei, va aduce prin intermediul melodiilor interpretate la saxofon ghioceii sperantei in sufletele mamelor si copiilor lor, incurajandu-i sa priveasca cu optimism si incredere drumul pe care se afla si sa nu renunte niciodata sa lupte.

Speram ca, in aceste cateva ore, mamele si copiii sa simta in suflete bucuria de a avea alaturi prieteni care sa-i incurajeze pe drumul catre insanatosire.

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *