Produse naturale Peris la Targul de Florii si de Paste

Cu mare bucurie va anuntam ca in perioada 26 aprilie – 04 mai ne gasiti la Targul de Florii si de Paste care se desfasoara in Parcul Lumea Copiilor din Bucuresti. In cadrul acestui targ, Peris participa cu produse 100% naturale, fara MDM-uri, E-uri, nitriti, nitrati. Va invitam sa degustati si sa gustati carnati tarananesti, pastrama de porc, sunculita taraneasca, muschi file, sunca de Praga, pastrama de porc, muschi tiganesc, cabanos, piept ardelenesc.

Produsele Peris se adreseaza consumatorului informat, cu necesitati distincte si nu doar de baza in ceea ce priveste alimentatia. Vorbim despre un consumator interesat de calitate si sanatate, de experienţa gustului si cunoasterea provenientei hranei. Compania Peris doreste sa promoveze produsele proprii si un stil de viata sanatos , atat in randul consumatorilor, cat si in randul angajatilor.

Filosofia Peris este fabricarea de produse naturale din carne, acele produse din carne cu care sa ne putem hrani familiile noastre, copiii noştri, si pe care sa le si putem oferi clientilor nostri putand sa-i privim în ochi! Punem deosebit de mult respect fata de om si consideram activitatea noastra a fi o responsabilitate majora.

Peris este un nume cu greutate in domeniul zootehnic. Cu o traditie de peste 50 de ani, Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *