Produse naturale Peris la Targul de Produse Traditionale

In perioada 18-21 aprilie se deschide la Romexpo – Targul de Produse Traditionale, editia 2013 unde Romsuintest Peris va fi prezent pe Aleea Expozantilor cu produse alimentare din carne de Peris. Produsele de Peris sunt 100% naturale, fara MDM-uri, nitriti, nitrati si alti coloranti. Vizitatorii vor putea degusta si achizitiona produse de Peris, de la carnati taranesti, pastrama de porc, carnati de casa, sunculita tarnanesca, muschi file, sunca de Praga, pastrama de porc, muschi tiganesc, cabanos, pana la piept ardelenesc.

Cu o traditie de peste 50 de ani, Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor. In egala masura, specialistii din domeniu, dar si clientii si consumatorii, cunosc faptul ca la Peris se cresc rase de porci cu un gust unic si calitate ridicata, cu performante deosebite de crestere si procent de tesut muscular superior.

Aroma, fragezimea si culoarea, precum si calitatea biochimica si tehnologica sunt motivele pentru care clientii apreciaza carnea de porc de Peris. Recunoasterea performantelor si a calitatii carnii de la Peris este urmare a activitatii de cercetare desfasurate in cadrul unitatii, aceasta fiind singura din tara care efectueaza cercetare stiintifica in domeniul cresterii porcinelor.

Produsele Peris se adreseaza consumatorului informat, cu necesitati distincte si nu doar de baza in ceea ce priveste alimentatia. Vorbim despre un consumator interesat de calitate si sanatate, de experienţa gustului si cunoasterea provenientei hranei. Peris doreste sa promoveze produsele proprii si un stil de viata sanatos, atat in randul consumatorilor, cat si in randul angajatilor.  Filosofia Peris este fabricarea de produse naturale din carne , acele produse din carne cu care sa ne putem hrani familiile noastre, copiii noştri, si pe care sa le si putem oferi clientilor nostri putand sa-i privim în ochi! Punem deosebit de mult respect fata de om si consideram activitatea noastra a fi o responsabilitate majora.

 Va asteptam la standul nr.37 de pe Aleea Comerciantilor in perioada 18-21 aprilie la Romexpo.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *