Peris Grill Party, magazin Titulescu intre 11-14 iulie!

Te asteptam sa continuam sezonul estival cu un grill party. Vino sa te convingi ce rezultate savuroase poti obtine cu putina imaginatie, ingredientele potrivite si un gratar performant.

Iti propunem un meniu bogat pentru un grill party perfect, cateva indicii specifice, degustari, pe toate le vom face impreuna, folosind diferite metode de gatit la grill, tehnici de marinare, vom degusta vinuri alese. Vom explica si pune in practica modul de functionare al gratarelor cu carbune si cu gaz  precum si utilitatea accesoriilor pentru gratar. Lasa-te uimit de fascinanta lume a barbeque-ului!

Cu aceasta ocazie va asteptam in magazinul Peris situat in Soseaua Nicolae Titulescu nr.155,  in perioada 11 – 14 iulie 2013.

Peris este un nume cu rezonanta in domeniul zootehnic. Cu o traditie de peste 40 de ani, Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor. Aroma, fragezimea si culoarea precum si calitatea biochimica si tehnologica sunt motivele pentru care clientii apreciaza carnea de porc de Peris.  Filosofia Peris este fabricarea de produse naturale din carne, acele produse din carne cu care sa ne putem hrani familiile noastre, copiii noştri, si pe care sa le si putem oferi clientilor nostri putand sa-i privim în ochi! Punem deosebit de mult respect fata de om si consideram activitatea noastra a fi o responsabilitate majora.

Evenimentul este sustinut in colaborare cu Grill Society.Ro, European Outdorchef, Don Marcos. Detalii pe www.carnedeperis.ro!

barbeque

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *