Angajari la Grupul REINVENT: agenti vanzari, sofer distributie.

Cautam parteneri de echipa:

Agent Vanzari Retail

DESCRIEREA POSTULUI

Participa la implementarea strategiei de vanzari a Grupului de firme REINVENT.
Mentine si dezvolta in permanenta portofoliul de clienti pe zona de responsabilitate.
Desfasoara activitati de prospectare, contractare si gestionare a clientilor cu care se desfasoara activitati comerciale in zona alocata.
Deruleaza procesul de vanzare โ€“ negociere conditii comerciale (semnare contracte si servicii post vanzare) in limitele de competenta stabilite, respectand in totalitate politicile comerciale per tip client (segment de piata) si/sau promotii/derogari comerciale stabilite de catre superiorul direct.
Indeplineste obiectivele de vanzari stabilite de echipa de management a companiei pentru zona alocata prin atragerea si contractarea de clienti noi si mentinerea, fidelizarea, dezvoltarea portofoliului de clienti existenti.
Adopta cele mai potrivite masuri pentru cresterea vanzarilor pe segmentele Retail, KA.

Agent Vanzari HORECA

DESCRIEREA POSTULUI

Participa la implementarea strategiei de vanzari a Grupului de firme REINVENT, pentru a mentine si dezvolta in permanenta portofoliul de clienti pe zona alocata. Desfasoara activitati de prospectare, contractare si gestionare a clientilor cu care se desfasoara activitati comerciale in zona alocata. Deruleaza procesul de vanzare โ€“ negociere conditii comerciale (semnare contracte si servicii post vanzare) in limitele de competenta stabilite, respectand in totalitate politicile comerciale per tip client (segment de piata) si/sau promotii/derogari comerciale stabilite de catre superiorul direct. Indeplineste obiectivele de vanzari stabilite de echipa de management a companiei pentru zona alocata prin atragerea si contractarea de clienti noi si mentinerea, fidelizarea, dezvoltarea portofoliului de clienti existenti. Adopta cele mai potrivite masuri pentru cresterea vanzarilor pe segmentele HORECA.

Sofer distributie

DESCRIEREA POSTULUI

Distribuie marfa alimentara pe intregul teritoriu al Romaniei.

Pentru a afla care sunt cerintele posturilor precum si adresa la care asteptam CV-urile, accesati urmatorul link.

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *