Sustinem initiativa RTV de transmitere a meciului de fotbal Grecia-Romania.

Meciul Grecia-Romania, contand pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia, Vineri 15 Septembrie 2013, ora 21.45, in direct pe RTV

romania grecia transmis de romania tv si sustinut de reinvent consulting
meciul de fotbal romania grecia – transmis de romania tv si sustinut de reinvent consulting

Zilele trecute, toti impatimitii fotbalului din Romania, milioane la numar, tremurau sub amenintarea posibilitatii ca meciul tur de la barajul pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia 2014 sa nu se transmita in direct la televiziune. Oamenii de fotbal chiar spuneau ca ar fi o mare rusine pentru Romania daca s-ar intampla asa ceva.

Postul national public s-a incurcat in itele birocratice interne si nu s-a putut achita de obligatia pe care o avea fata de platitorii de taxe. In aceste conditii, postul RTV a cumparat drepturile de difuzare ale meciului pe care il asteptam de nici mai mult si nici mai putin de 15 ani, de cand Romania a participat ultima data la un Campionat Mondial, in Franta 1998.

In urma mutarii strategice care a atras atentia media si care o va atrage si pe cea a suporterilor la ora meciului, Sebastian Ghita a spus “Vreau să-i felicit pe managerii postului România TV că au avut curajul să facă acest lucru. Am ştiut de ideea lor şi le-am promis că dacă nu reuşesc să găsească banii la firme, din publicitate, îi voi ajuta. Mă bucur că acest efort a fost făcut şi meciul va fi transmis şi mă bucur că în acest fel facem şi noi ceva pentru fotbalul din România”.

Apelul nu a ramas fara raspuns! Grupul REINVENT a facut inca o data un pas inainte. Pana la urma este vorba de responsabilitate sociala! Acum, pentru lumea sportului. De aceasta data, in fotbal si in afaceri, jucam impreuna; RTV centreaza, REINVENT paseaza si, speram, Romania da gol!

Prin intermediul Reinvent Consulting, suporterii intreprinzatori sustin transmisiunea! Altii ar spune “microbistii afaceristi”… Spuneti cum vreti! Dar la ora 21.45 sa fiti in fata televizoarelor, pe canalul RomaniaTV, ca sa strigam “Hai, Romania!”.

Si dorim sa felicitam si pe aceasta cale Romania TV! Un post care nici nu avea un departament de sport, dar care s-a mobilizat exemplar pentru un eveniment media, speram noi un regal fotbalistic.

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *