Infiintam societati gratis

Infiintari de firme gratis. Gratis!

Reiteram o oferta pe care am mai avut-o valabila in urma cu cativa ani si despre care stim ca v-a placut mult: infiintarile gratuite de societati comerciale.

Pachetul “Firma Gratis” este valabil la achizitionarea serviciilor de contabilitate si gazduire a sediului social al societatii. Iar “gratis” inseamna nu numai ca nu percepem onorariu pentru serviciul de infiintare, ci si faptul ca suportam noi taxele ce trebuie platite la Registrul Comertului pentru dosarul de infiintare a societatii Dumneavoastra. Practic, Dvs. va mai ramane doar sa platiti la banca suma pentru capitalul social al societatii, in functie de cat anume veti decide sa fie acesta, precum si achitarea demersurilor notariale. Evident, ulterior inregistrarii societatii, veti putea sa folositi suma din contul de capital.

Conditiile cerute pentru inregistrarile gratuite de societati comerciale

Conditiile cumulative ale ofertei “Firma Gratis” sunt urmatoarele:

1. sa incheiati un contract de minimum 6 luni pentru servicii de evidenta contabila cu compania noastra (cu plata in avans pentru servicii de baza),
2. sa va gazduiti sediul social al societatii dumneavoastra la noi (pentru primul an, cu posibilitate de prelungire).

3. Compania noastra va suporta numai contravaloarea onorariului si a taxelor la Registrul Comertului pentru inregistrarea dosarului de infiintare a societatii, orice alte taxe si cheltuieli platite sau platibile de catre client cazand in sarcina acestuia.

Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *