Oameni care inspira la primul eveniment al Comunitatii Reinvent

 

Joi, 15.05.2014, a avut loc la sediul Grupului REINVENT primul din seria de evenimente organizate in cadrul comunitatii noastre. Dupa cuvantul de deschidere, reprezentanti ai companiilor client, parteneri, precum si alte persoane interesate, au putut lua parte la doua sesiuni cu distinsi invitati.

Domnul Florentin Caloian, Presedinte al CECCAR Filiala Bucuresti, doctor in contabilitate, lector formator CECCAR, a vorbit auditoriului despre controlul intern ca motor al eficientei unei intreprinderi. Au fost discutate aspecte concrete, situatii atat din randul societatilor pe actiuni si institutiilor de stat, cat si din randul societatilor comerciale cu raspundere limitata. Judecand dupa faptul ca participantii la eveniment au asaltat cu intrebari speakerul in finalul sesiunii si dupa faptul ca discutia s-a prelungit si in grupuri mai mici la pauza, credem ca dezbaterea a fost foarte interesanta.

primul eveniment al comunitatii reinvent
Primul eveniment al comunitatii reinvent

In a doua sesiune a evenimentului, am fost deosebit de impresionati de povestea de succes a domnului Adrian Simionescu – Presedinte Vienna Investment Trust, Membru fondator al Bursei de Valori Bucuresti, deschizator de drumuri in domeniul bursier in Romania. Colega noastra Cristina Stoica, Key Account, l-a intervievat pe invitatul nostru special, iar experientele impartasite, insight-urile, sfaturile reputatului om de afaceri au facut ca participantii sa fie absorbiti si chiar sa scrie citate.

Primul eveniment al comunitatii reinvent  -speakeri
Primul eveniment al comunitatii reinvent 

Exemplul de viziune, pasiune, dedicare si perseverenta al domnului Adrian Simionescu le-a dat celor prezenti energie pozitiva si i-a inspirat. Speram ca optimismul si elanul sa dureze macar pana la urmatoarea intalnire din cadrul Comunitatii Reinvent cand le vom reinnoi!

Discutia s-a prelungit mult in noapte, de data aceasta acompaniata de pahare de sampanie si de delicioase produse 100% naturale marca Peris. In centrul atentiei s-au aflat tot cele doua persoane importante, care au trecut la discutia unor aspecte mai putin tehnice si mult mai relaxate.

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *