Eveniment cu degustare de produse la magazinul Peris din P-ta 1 Mai

Dialog cu Gust – Eveniment la magazinul Peris din Pta 1 Mai

In data de 30 septembrie, ora 17:30, va avea loc la magazinul nostru din strada Clucerului Nr 2 evenimentul “Dialog cu Gust”, destinat lansarii noului magazin Peris si degustarii produselor cu acelasi brand. La acest eveniment vor participa numerosi bloggeri din domeniul culinar si nu numai.

Evenimentul va fi gazduit de noul magazin Peris, un  cadru inedit, in care se imbina traditia si modernitatea. Traditia de peste 50 de ani in cresterea unei rase autentic romanesti si designul contemporan al magazinului ofera o atmosfera perfecta, menita dialogului si degustarii delicateselor Peris.

Invitat special – domnul Dan Boerescu

Invitatul nostru special este domnul Dan Boerescu, recunoscut ca autor, editor, redactor-sef, director editorial, somelier, oenolog, realizator de emisiuni si blogger specializat pe oeno-gastronomie.  Acesta ne va incanta simturile cu preparate speciale ce folosesc drept ingrediente principale produsele Peris.

“Dialog cu Gust” – dincolo de a fi un eveniment destinat conversatiei si degustarii produselor Peris – vine cu surprize pentru cei prezenti. Va vom tine la curent cu poze si detalii de la eveniment.

Pe aceasta cale, tinem sa le multumim si celor care au confirmat prezenta la eveniment si sa le spunem ca ii asteptam cu drag.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *