Invitatie la Dialog cu Gust!

Reamintim faptul ca, in data de 30 Septembrie, ora 17:30, va avea loc la magazinul nostru din Piata 1 Mai evenimentul “Dialog cu Gust”, destinat deschiderii noului magazin Peris si degustarii produselor cu acelasi brand. La acest eveniment vor participa bloggeri din domeniul culinar si un invitat special.

Ne dorim ca in ambianta ce imbina modernitatea cu traditia de peste 50 de ani de la Romsuintest Peris S.A. sa cream o atmosfera perfecta pentru intercunoastere si pentru degustarea delicateselor Peris.

Invitatul nostru special este domnul Dan Boerescu, recunoscut ca autor, editor, redactor-sef, director editorial, renumit oenolog, somelier, realizator de emisiuni si blogger specializat pe oeno-gastronomie.  Acesta ne va incanta simturile cu preparate speciale ce folosesc drept ingrediente principale produsele Peris.
De asemenea, avem pregatit si un concurs pentru bloggeri.

Le multumim foarte mult celor care ne-au confirmat, pana acum, prezenta! Ne-am dori, ne-ar onora si ne-ar incanta sa poata participa si alti bloggeri care nu au apucat inca sa ne raspunda la invitatiile trimise pe e-mail: Alice, Alice, Adriana, Laura, Amalia, Ligia, Dana, Bogdan, Adi, Emanuel, Gabriela, Cristian, Catalina,Iulia, Elena, Elena, Gabi, Cookie, Edith, Adriana, Paula, Adi, Florin, Adriana, Iulia, Ioana, Laura, Liana, Cristina, Mimi si Laura, Madalina, Raluca, Andreea, Violeta, Ana, Dana, Cristi, Teo, Gabriela, Antonina, Laura, Madalina, Lavinia, Andreea, Nicoleta, Cristina. Cine doreste sa participe la eveniment este rugat sa ne spuna cu un comment la acest articol. Apreciem in mod deosebit confirmarea primirii invitatiei.

Va asteptam cu drag!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *