Bancile si Statul – Aliati sau concurenti in lupta pentru IMM-uri

Marti, 28 Octombrie 2014, a avut loc al doilea eveniment din seria celor organizate in cadrul comunitatii Reinvent. Dupa cuvantul de deschidere, au urmat cele doua sesiuni mult-asteptate cu distinsii invitati: Dna Oana Stoenescu – Director de Vanzari la Garanti Leasing si Dl. Dan Stefan – Manager Partner la Autonom Rent a Car.

Tema discutiei pentru sesiunea tehnica a fost “Bancile si Statul – Aliati sau Concurenti in Lupta pentru IMM-uri”, aceasta oferindu-i prilejul doamnei Oana Stoenescu sa prezinte informatii relevante pentru cei prezenti si sa raspunda solicitarilor de detalii suplimentare. S-a discutat cu interes in special despre serviciile inovative de tip “project management”  pe care Garanti Bank le pune la dispozitia IMM-urilor, mai ales in legatura cu proiectele cu fonduri europene.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului a venit cu povestea de succes Autonom Rent a Car. Domnul Dan Stefan le-a relatat celor prezenti despre parcursul remarcabil si performantele companiei pe care o conduce impreuna cu fratele sau, despre filosofia de afaceri si metodele de management folosite, precum si despre modelul de business aplicat.

Aspecte ca valori, cultura organizationala, motivarea angajatilor au atras un interes deosebit din partea celor prezenti, care au simtit nevoia sa disece mai apoi modelele si sfaturile prezentate la sesiunea de networking, acompaniata de delicioasele produse marca Peris.

“In cadrul Comunitatii Reinvent ne-am propus sa cream un cadru stimulativ pentru knowledge sharing, in care intreprinzatorii cu mai putina experienta sa invete de la asemenea oameni extraordinari ce inseamna o afacere de succes. Invitatii pe care ii aducem transmit celor prezenti nu numai cunostinte pretioase, ci si energie si pasiune si speram sa-i inspire in a-si realiza propria viziune in afaceri.” a spus Georgiana Covaci – Marketing & Communication Executive Reinvent Consulting.

Comunitatea Reinvent ofera membrilor sai oportunitati de parteneriate si colaborari in diverse proiecte, networking pentru persoane cu interese comune si schimb de informatii relevante pentru afaceri.

Reinvent Consulting este marca serviciilor integrate de consultanta comerciala, juridica, financiara si fiscala, un hub aflat la intersectia intre solutii de inalta expertiza, parteneri strategici, infrastructura logistica si resurse financiare.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *