Festin delicios si networking la evenimentul “Dialog cu Gust” Peris

Marti, 30 septembrie 2014, ora 17:30, a avut loc la magazinul Peris din Bucuresti – Piata 1 Mai evenimentul “Dialog cu Gust”. La eveniment au participat renumiti bloggeri din domeniul culinar si domnul Dan Boerescu – invitatul special al serii. Cadrul deosebit al magazinul Peris, ce imbina traditia si modernitatea, a avut rolul de a conferi evenimentului o atmosfera destinata intercunoasterii si degustarii delicateselor Peris.

“Cei peste 50 de ani de traditie in cresterea porcinelor si in cercetarea in domeniu recomanda Romsuintest Peris S.A. ca producatorul cu cea mai mare experienta din Romania. Magazinul Peris din Piata 1 Mai a fost deschis din dorinta de a aduce produsele Peris mai aproape de consumatorii finali ai zonei.” a declarat la lansarea evenimentului Georgiana Covaci – Marketing & Communication Executive la Grupul REINVENT. Aceste produse sunt 100% naturale, fara nitriti, nitrati, MDM-uri si alte E-uri nocive.

Pe langa angajamentul pentru sanatate, produsele Peris se remarca prin aspect, fragezime si gust inconfundabil. Sunt caracteristicile carnii de porc de Peris – singura rasa creata la noi in tara. Aceste atribute au fost puse in valoare de catre domnul Dan Boerescu in preparatele special gatite pentru evenimentul “Dialog cu Gust”. Dumnealui a incantat papilele gustative ale invitatilor cu un meniu inedit ce a cuprins, intre altele, banane “in pijamale” de bacon, diverse sortimente delicioase de paine artizanala, jambon cu ceapa caramelizata si glaze de balsamico, limba cu smochine, mititei in sos de miere, placintute cu creier, cotlet marinat in vin pregatit la cuptor slow cooking.

Eveniment-Dialog-cu-Gust_0085 Eveniment-Dialog-cu-Gust_0057 Eveniment-Dialog-cu-Gust_0135

Surpriza serii a fost lansarea concursului destinat bloggerilor pasionati de domeniul culinar. Acestia au fost provocati sa scrie in luna ce urmeaza 2 articole ce vor relata despre rezultatul unor retete gatite avand drept ingrediente principale produsele Peris. Marele premiu, un gratar de ultima tehnologie marca OutdoorChef, precum si premiile constand in cosuri cu produse Peris la alegere isi asteapta castigatorii.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *