Cele mai mici preturi din tara la servicii de infiintari firme si gazduiri de sedii. Super-oferta pentru evidenta contabila.

Va simtiti dezorientati in legatura cu Black Friday?
Comerciantii au inceput deja sa atraga vanatorii de oferte. Afli ba ca ar fi astazi, ba vinerea viitoare. Altii fac vinerea neagra si din ziua de luni. ๐Ÿ™‚
Ca sa nu zapacim lumea, ne-am gandit sa procedam ca anul trecut: sa facem o oferta pentru o saptamana intreaga, nu doar pentru o zi.

Ultima saptamana a lunii Noiembrie e cea cu preturile cele mai mici de pe piata la gazduiri de sedii (fie pentru societati comerciale, fie pentru PFA, II, IF, fie pentru asociatii ori fundatii) si cu o oferta irezistibila pentru serviciile de evidenta contabila.
E mult mai usor de tinut minte, nu-i asa?
La infiintarile de societati comerciale cu asociat unic cetatean roman aveam oricum cele mai mici preturi de pe piata.

Deci, foarte simplu:
toata saptamana 24-28 Noiembrie, cei ce doresc gazduire a sediului social, au la dispozitie serviciul nostru pentru doar 3 euro/luna + TVA, cu contract pe un an, cu conditia ca infiintarea de societate/PFA/II/IF/asociatie/fundatie sa se faca prin intermediul nostru; la serviciile de evidenta contabila, in aceeasi perioada, acordam 50% discount pentru abonamentele pe un an. Ca sa nu existe neintelegeri, abonamentele respective presupun plata in avans.

Oferta de gazduire de sedii este valabila si pentru societatile comerciale/PFA/II/IF/asociatii/fundatii care au sedii la alte adrese si aleg sa si-l mute la Reinvent, dar doar pentru primul serviciu (in sensul ca, anul viitor, in cazul in care – ipotetic – oferta ar mai fi reiterata, ei nu ar mai beneficia de oferta si la reinnoirea sediului la Reinvent). De asemenea, oferta NU este valabila pentru companiile care au avut sediul la Reinvent, acesta a expirat si este demarata procedura de reinnoire in perioada 24-28.11.2014.

Cele doua oferte de Black Friday (cea pentru gazduri si cea pentru evidenta contabila) pot fi cumulate intre ele (in cazul in care clientii, conform paragrafului anterior, intrunesc dreptul sa beneficieze de ele), dar nu pot fi cumulate cu alte oferte derulate de Reinvent.

Doritori?? Sunati repede la 021-318.69.60, 031-1000.701!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *