Oferta Black Friday: 50% discount la servicii de evidenta contabila

Oferta Black Friday: Servicii de evidenta contabila cu 50% discount la abonamentele pe un an (nu includ parte de salarizare)

In perioada 24 Noiembrie – 28 Noiembrie, venim in intampinarea impatimitilor de oferte Black Friday cu un super-discount la serviciile de evidenta contabila pentru societati comerciale/ persoane fizice autorizate/ asociatii/ fundatii/ intreprinderi individuale sau familiale: – 50% din pretul abonamentului pe un an. Pretul astfel calculat va fi platit la semnarea contractului. Tariful obisnuit al unui abonament pe un an la servicii contabile este de 512 lei/luna, adica 6144 lei/an – in situatia cea mai des intalnita, adica societate cu activitate de prestari servicii, neplatitoare de TVA. Aceasta inseamna ca, dupa aplicarea discount-ului Black Friday, pretul de plata ramane doar 3072 de lei pentru un abonament de un an, pentru cazul cel mai intalnit al unei societati de prestari servicii, neplatitoare de TVA, ceea ce inseamna practic 256 de lei/luna.

Ca sa evitam remarcile rautacioase trebuie sa mentionam ca tariful obisnuit, de 512 lei/luna, este practicat de cca 2 ani, deci este exclusa o marire in ajun a pretului pentru a avea din ce sa fie scazut (cum planeaza banuiala asupra multor comercianti din Romania).

Nu sunt incluse in oferta promotionala de Black Friday serviciile de salarizare dar acestea, precum si alte servicii conexe, vor putea fi onorate in baza unor anexe la contract si a unor costuri suplimentare. Unul dintre consultantii nostri va va oferi absolut toate detaliile despre servicii si oferta.

Persoanele interesate se pot programa la 021-318.69.60 sau 031-1000.701.

Pentru detalii referitoare la Oferta Black Friday 2014 privind serviciile de gazduire de sedii sociale, click aici!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *