Oferta Black Friday: gazduire sediu social la doar 3 euro + TVA/ luna!

Oferta Black Friday: gazduire sediu social la doar 3 euro+TVA pe luna (contract pe un an)

Intre 24 si 28 Noiembrie, Reinvent Consulting vine in intampinarea celor dornici de super-oferte Black Friday cu un pret imbatabil la gazduiri de sedii sociale ale societatilor comerciale, persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale, intreprinderilor familiale, asociatiilor sau fundatiilor.

Pentru doar 3 euro/luna + TVA, cu contract incheiat pe un an, beneficiati de gazduirea sediului social (autorizatiile de functionare sunt permise la terti si/sau la alte puncte de lucru), servicii de secretariat de primire a corespondentei si de notificare in legatura cu aceasta. Conditia obligatorie pentru acordarea acestei oferte este ca procedura de infiintare a entitatii sa fie derulata prin intermediul companiei noastre.

Societatile comerciale sau, dupa caz, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale ori familiale, asociatiile ori fundatiile care au sediul social la o alta adresa si care sunt interesate de gazduirea de sediu la Reinvent Consulting pot beneficia de oferta o singura data (pentru primul an de gazduire, dar nu si pentru reinnoirea contractului). Si in cazul acestora, conditia este ca demersul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului sa se deruleze prin intermediul nostru.

Pentru programari, puteti suna la 021-318.69.60 sau 031-1000.701.

Pentru detalii referitoare la Oferta Black Friday 2014 privind serviciile de evidenta contabila, click aici!

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

  1. Infiintare Firma 18 December 2014 Reply
  2. Reinvent Consulting 19 December 2014 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *