Preturi BLACK imbatabile la servicii de evidenta contabila!

Oferta Black Friday tine o saptamana

La serviciile de evidenta contabila, in perioada 24 – 28 Noiembrie 2014, acordam 50% discount pentru abonamentele pe un an. Ca sa eliminam de la bun inceput orice neintelegeri, trebuie spus ca abonamentele respective presupun plata in avans si nu includ servicii de salarizare.

Oferta Black Friday: Servicii de evidenta contabila cu 50% discount la abonamentele pe un an (nu includ parte de salarizare)

Atentie, pentru a evita semnele de indoiala din partea potentialilor clienti, mentionam ca nu am marit inainte cu o zi sau cu o seara pretul pentru a avea de unde sa-l scadem (cum am vazut ca se practica pe la unii comercianti din Romania)! Tariful obisnuit al unui abonament pe un an la servicii contabile este de 512 lei/luna, adica 6144 lei/an – in situatia cea mai des intalnita, adica societate cu activitate de prestari servicii, neplatitoare de TVA. Acest tarif este practicat de cca 2 ani.

Oferta de Black Friday vine, deci, cu 50% discount din pretul abonamentului pe un an, iar pretul astfel calculat va fi platit la semnarea contractului. Nu sunt incluse servicii de salarizare, insa acestea, ca de altfel multe alte servicii, pot fi onorate in baza unor anexe la contract si a unor costuri suplimentare. Absolut toate detaliile va vor fi furnizate la intalnirea cu unul dintre consultantii nostri.

Persoanele interesate pot face o programare la 021-318.69.60 sau 031-1000.701.

Pentru detalii referitoare la Oferta Black Friday 2014 privind serviciile de gazduire de sedii sociale, click aici!

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *