Preturi BLACK imbatabile la gazduire de sedii sociale

Preturi BLACK imbatabile la gazduirea sediului pentru societati comerciale (SRL, SA etc.), PFA, II, IF

Pana in prezent, serviciile Reinvent Consulting de infiintari de societati cu actionar unic cetatean roman au pretul cel mai mic din tara. Tinand aceasta directie, pentru oferta de Black Friday – care la noi dureaza de luni 24.11. pana vineri 28.11. inclusiv – venim cu preturi imbatabile:

Black Friday 2014: Gazduire sedii cu doar 3 euro/luna + TVA, abonamente incheiate pe un an.

Atentie! Ca sa nu creada cumva lumea ca este vreo greseala sau vreo inducere in eroare, trebuie sa intarim urmatorul lucru: pretul pentru serviciile de gazduire de sedii in cazul societatilor care urmeaza a fi infiintate cu Reinvent Consulting nu incepe de la 3 euro, ci chiar atat este: 3 euro pe luna, la care se adauga TVA, contractul fiind incheiat pe o perioada de 1 an!

Pana saptamana trecuta, precum si indepand de saptamana viitoare, tariful pentru acest serviciu era de 59 de euro pe 6 luni si de 111 euro pe an (ambele neincluzand TVA) iar aceste tarife erau si ele cele mai mici de pe piata. Deci, 36 de euro+TVA, PENTRU UN AN DE GAZDUIRE A SEDIULUI este, cu atat mai mult, un pret de care clientii vor fi foarte bucurosi. Serviciile de gazduire de sedii includ servicii de secretariat de primire a corespondentei si de notificare in legatura cu aceasta. Oferta nu este valabila numai in cazul infiintarilor de societati comerciale, ci si in cazul infiintarilor de persoane fizice autorizate (PFA), de intreprinderi individuale si/sau familiale (II, IF), de cooperative, de asociatii si fundatii.

Oferta de gazduire de sedii este valabila si pentru societatile comerciale/PFA/II/IF/asociatii/fundatii care au sedii la alte adrese si aleg sa si-l mute la Reinvent, dar doar pentru primul serviciu (in sensul ca, anul viitor, in cazul in care – ipotetic – oferta ar mai fi reiterata, ei nu ar mai beneficia de oferta si la reinnoirea sediului la Reinvent). De asemenea, oferta NU este valabila pentru companiile care au avut sediul la Reinvent, acesta a expirat si este demarata procedura de reinnoire in perioada 24-28.11.2014.

Doritorii sunt asteptati sa sune pentru o programare la 021-318.69.60 sau 031-1000.701.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *