Servicii Reinvent Consulting mai aproape de clienti

Un nou punct de lucru Reinvent Consulting in Delea Veche

Asa cum ne-am obisnuit deja, incepem fiecare an in forta si bifam obiective importante chiar in luna Ianuarie! De data aceasta facem un pas mai aproape de clientii nostri sau de cei potentiali: un nou punct de lucru.

O echipa de profesionisti care beneficiaza de experienta noastra indelungata  va asteapta  intr-un nou sediu elegant cu servicii de cea mai inalta calitate. Specialistii nostrii sunt pregatiti sa raspunda promt solicitarilor dumneavoastra la Biroul nr. 4  din Strada Delea Veche, Nr. 47, Parter. Locatia este foarte usor de reperat, aceasta aflandu-se intr-o zona usor accesibila: cladirea noua din spatele Restaurantului “La Mama”. Totul  la aproximativ 10 minute de statia de metrou Piata Muncii.

Servicii oferite

La noul sediu va stam la dispozitie cu servicii privind toata gama de inregistrari la Registrul Comertului. Fie ca este vorba despre constituiri de societati comerciale sau PFA (Persoana Fizica Autorizata)/ II (Intreprindere Individuala)/ IF (Intreprindere Familiala), despre inregistrari de mentiuni sau embleme, ori despre radieri de societati, gasiti la noi tot ajutorul de care aveti nevoie.
Va putem consilia si asista si in ceea ce priveste infiintarea de asociatii si fundatii si, desigur, asiguram procedura pentru aceste demersuri.
Onoram, de asemenea, servicii din domeniul financiar-contabil. Avem personal specializat in evidenta contabila si consultanti fiscali cu experienta. Putem asigura si misiuni de audit.
Putem gazdui si sedii sociale de societati comerciale, asociatii, fundatii etc.
Pentru clientii doritori realizam si demersuri la OSIM: inregistrare marca, inregistrare desene si modele industriale.

Oportunitati pentru persoanele care ajung la Registrul Comertului

La distanta de doar 10 minute de mers pe jos de la Registrul Comertului gasiti servicii esentiale in derularea unei afaceri! Va asteptam sa ne cunoastem! Ne puteti contacta la numerele: 021.318.69.60 si 0733.054.277.

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts