Oferta: 25 % reducere la serviciile de contabilitate

Oferta speciala pentru serviciile de contabilitate

Oferta de contabilitate pentru firmele mici si mijlocii. 25% discount la evidenta contabila.
Oferta de contabilitate pentru firmele mici si mijlocii. 25% discount la evidenta contabila.

Plătiţi doar 295 lei pentru calitate de 396 lei!

Stim cât de important este pentru  afacerea dumneavoastră primirea unor servicii de contabilitate profesionale şi in acelaşi timp accesibile. De aceea,  ne-am gândit să susţinem micii întreprinzători printr-o ofertă specială aplicată serviciilor de contabiilitate.

In perioada 10 iulie -10 august, persoanele care au societăţi cu până la 10 documente/ lună şi maximum un salariat pe partea de salarizare beneficiază de 25% discount la serviciile financiar-contabile.  Plătiţi doar 295 lei pentru calitate de 396 lei!

Reinvent Consulting sprijină firmele mici si mijlocii din România!

Grupul REINVENT oferă o gamă variată de servicii. Oamenii de afaceri aflaţi la început de drum sau cu experineţă îndelungată  găsesc  în acelaşi loc soluţii prompte şi eficiente care corespund exact nevoilor apărute pe parcursul derulării afacerilor. Gama de servicii este variată: de la înfiinţarea societăţii comerciale şi găzduirea sediului, consultanţă fiscală, evidenţă financiar-contabilă până la expertize contabile, consultanţă juridică, precum şi dizolvare, lichidare  şi radiere de societăţi.

Considerăm că economia se dezvoltă prin intermediul întreprinzătorilor , de aceea sprijinim mediul de afaceri din România prin servicii de contabilitate profesionale, la preţuri accesibile.

Pentru alte informatii referitoare la serviciile de contabilitate puteti consulta pagina special dedicata de pe site.

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *