De Black Friday – Gazduire sediu social – 3 euro+ TVA / lună

Black Friday 2015 pentru găzduirea sediului social

Oferta black friday 2015 - gazduire sediu si contabilitate

Profitam de ocazia zilei de Vineri, 20, pentru a fi inca o data in sprijinul clienţilor nostri.

De Black Friday Reinvent Consulting vă oferă un Black Weekend, de fapt un Double Black Weekend. Aveti 14 zile de black Friday in care beneficiati de oferte unice pe piata. 3 euro + tva / luna pentru gazduirea sediului social al societatii dumneavoastra.  Oferta este valabila la semnarea contractului pe un an de zile.

Beneficiati de  găzduirea sediului social  intr- o cladire  modernă de birouri, intr-o zonă uşor accesibilă Bucureştiului, lângă Primăria Capitalei. Serviciul de primire corespondentă este inclus.

Pentru doar 3 euro/luna + TVA, cu contract incheiat pe un an, beneficiati de gazduirea sediului social (autorizatiile de functionare sunt permise la terti si/sau la alte puncte de lucru), servicii de secretariat de primire a corespondentei si de notificare in legatura cu aceasta. Conditia obligatorie pentru acordarea acestei oferte este ca procedura de infiintare a entitatii sa fie derulata prin intermediul companiei noastre.

Societatile comerciale sau, dupa caz, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale ori familiale, asociatiile ori fundatiile care au sediul social la o alta adresa si care sunt interesate de gazduirea de sediu la Reinvent Consulting pot beneficia de oferta o singura data (pentru primul an de gazduire, dar nu si pentru reinnoirea contractului). Si in cazul acestora, conditia este ca demersul de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului sa se deruleze prin intermediul nostru.

Preţul standard al serviciului de găzduire sediu social este  de 111 euro + tva/ an.

*Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte.

Pentru detalii şi programări, puteti suna la: 021 318 6960

Black Friday- gazduire sediu social 3 euro/ luna
Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *