TOP 4 SFATURI pentru cresterea afacerii oferite de miliardarul Richard Branson

4-sfaturi-de-succes-richard branson-reinvent consulting

Cele 4 sfaturi ale lui Richard Branson pentru a obtine succesul in afaceri

In prezent, numarul celor care investesc intr-un proiect personal de afacere este in continua crestere. Combinatia dintre ideile inovatoare, care aduc plus valoare pe piata si oamenii intreprinzatori, vizionari, care au ceva de spus, reprezinta motorul de schimbare, de evolutie si de crestere a mediului de business, cu efecte pozitive asupra a ceea ce inseamna locuri de munca, venituri generate in piata, sustinerea afacerilor conexe, stimularea consumului.

Drumul de la punerea in practica a acestor idei pana la atingerea succesului dorit, poate fi destul de anevoios si plin de cotituri, insa nu imposibil de urmat. Conteaza determinarea, perseverenta si talentul de a lua decizii in timp real, iar eforturile dublate de suportul unor profesionisti in diverse spete de business, reprezinta un avantaj considerabil atat in fata concurentilor, cat si in dezvoltarea eficienta a afacerii.

Sunt foarte multi oameni care au avut visuri, viziune, motivatie si au reusit, fiind in ziua de astazi modele de urmat pentru cei care vor si stiu ca pot reusi.

Unul dintre acesti deschizatori de drumuri este Richard Branson, fondatorul grupului Virgin (Virgin Airlines, Virgin Records, Virgin Books si Virgin Cruises), in prezent averea sa atingand o cifra de 5,1 miliarde de dolari. Este prezent in Top 300 Forbes al celor mai bogati oameni din lume.

Intr-un interviu acordat Forbes.com, Richard Branson a oferit 4 sfaturi esentiale pentru oricine vrea sa isi transforme afacerea intr-un succes:

1. Faceti planuri pe termen lung

Este important sa planificati strategiile de business pe termen lung (pe minimum 10 ani), acest lucru fiind fundamentul de la baza oricaror decizii. Stabilind obiectivele afacerii de la inceput, puteti sa mentineti un curs ascendent al dezvoltarii si puteti anticipa posibilele riscuri si oportunitati de afaceri.

2. Pastrati-va principiile stabilite initial

In momentul in care va decideti asupra unui plan de business, este necesar sa creati un scop si principiile pe care sa le urmariti de fiecare data cand doriti fie sa va extindeti serviciile, fie sa creati produse noi. Acest pas este foarte important, deoarece clientii sunt atrasi mai mult de unitatea si increderea oferita de o companie care isi defineste viziunea de la inceput.

3. Oferiti autonomie echipei

Un al treilea element esential care defineste succesul sau esecul unei afaceri este insasi echipa din spatele acesteia. Branson considera ca o echipa excelenta nu este definita doar de calificarile membrilor ei, ci de coeziunea acesteia si de autonomia oferita de catre fondatorul afacerii. Asadar, daca va doriti un colectiv productiv, care sa va ajute in atingerea obiectivelor profesionale, investiti in oameni si oferiti-le libertatea de a lua decizii in ceea ce priveste propriile lor responsabilitati.

4. Cautati suport de la un mentor

Un mentor poate oferi sfaturi bine intemeiate din propria experienta, fiind un suport moral de calitate, dar si o sursa de inspiratie in luarea deciziilor dificile. Incercati sa stabiliti o relatie cu un antreprenor de succes local sau un partener, care va poate ajuta sa faceti investitii corecte si sa va conturati o strategie eficienta pe termen mediu si lung.

Orice idee de afacere poate fi un succes daca investiti timp, resurse si profitati de competentele oamenilor dornici sa faca parte din echipa. Daca urmariti aceste sfaturi esentiale si va pastrari determinarea si deschiderea catre idei noi, afacerea dumneavoastra va creste exponential.

Tinand cont de sfaturile unui invingator, aveti in vedere pornirea la drum alaturi de un partener care sa va ofere suport profesional de calitate.

Reinvent Consulting va poate oferi acest avantaj competitiv, bazat pe rapiditatea si profesionalismul in furnizarea serviciilor de infiintare, administrare si crestere a afacerii.

Alegeti oferta care vi se potriveste accesand site-ul Reinvent Consulting:

• Infiintare afacere: Click AICI 

• Administrare afacere si mentiuni la Registrul Comertului: Click AICI

• Evidenta financiar-contabila: Click AICI

• Consultanta comerciala: Click AICI

• Consultanta fiscala: Click AICI

 

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *