De la vis la realitate: 3 pasi de realizat pentru succes in viata personala si cea profesionala

3 pasi de realizat pentru atingerea succesului in plan personal si profesional

Peste tot auzim de stabilirea obiectivelor  si de importanta acestora pentru atingerea succesului personal si profesional. Dar cu toate acestea, cate persoane reusesc cu adevarat sa se tina de scopul propus si sa-l duca pana la capat?

Motivele renuntarii sunt variate, iar una dintre principalele cauze este faptul ca majoritatea oamenilor nu stie cum sa isi stabileasa obiective realizabile .

Diferenta intre stabilirea un scop si obtinerea rezultatului  propus este imensa. Daca spui ca vrei sa castigi o anumita suma de bani, sa-ti faci propria afacere, sa devii profesionist pe un anumit domeniu etc., insa nu ai un plan clar de actiune pentru a pune in practica viziunea, totul ramane la stadiu de dorinta. Chiar si atunci cand ai planul clar si stii ce ai de facut, trebuie sa actionezi constant.

In acest sens iti prezentam 3 pasi pe care sa-i incluzi in viata de zi, in actiunile si modul tau de gandire, astfel incat scopul sa devina realitate.

Pas 1. Stabileste foarte clar ce iti doresti

De exeplu: vrei firma ta de constructii. In cat timp vrei sa lansezi afacerea pe piata? Cum ai de gand sa te promovezi si sa gasesti primii clienti? Cum te vei simti in momentul in care vei fi realizat deja primele lucrari?

Pas 2. Scrie planul de bataie pentru atingerea succesului

Stabileste lista cu tot ceea ce trebuie sa faci pentru a reusi.

Pentru exemplul de mai sus, cu firma de constructii, pe lista de actiune poate fi:

  • cercetarea pietei din zona ta, ce firme de constructii activeaza, ce reclama folosesc, ce preturi au, ce echipamente folosesc;
  • informarea cu privire de procedura pentru deschiderea propriei firme;

Citeste si: INFIINTARE FIRMA IN 10 PASI SI 3 ZILE!

  • documentarea, pregatirea profesionala in domeniul de activitate, care sunt cele mai noi tehnologii, materiale, etc.;
  • identificare evenimente, targuri, expozitii in domeniu in vederea participarii;
  • relationare cu potentiali colaboratori, parteneri, client .

Citeste si: TREND IN ANTREPRENORIATUL ROMANESC: PROMOVAREA AFACERII PE SOCIAL MEDIA

Pas 3. Fii consistent si persistent in actiuni

Nu exista o formula secreta a succesului. Prin munca, perseverenta si constanta in actiune, rezultatele au sanse sigure de aparitie.

Citeste si: CELE 10 PORUNCI ALE ANTREPRENORULUI DE SUCCES

Drumul de parcurs de stabilirea unui scop la realizarea acestuia este pavat cu munca, perseverenta  si dedicatie. Esti pregatit?

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comercialeevidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu socialmodificare obiect de activitatedeschidereinchidere punct de lucrucesiuni parti socialenumirerevocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4) 021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *