Ce au in comun oamenii remarcabili: viteza de implementare

Motivatia unui antreprenor

Un obicei comun al oamenilor de succes este acela ca atunci cand gasesc o idee care li se pare buna o aplica imediat. Exista, de altfel, o legatura directa intre viteza cu care cineva implementeaza idei valoroase si gradul sau de succes.

Asta indiferent de domeniul despre care e vorba. Și de aici a aparut ideea de viteza de implementare. In caz contrar ramanem doar la stadiul de lectura.

Idei bune poate avea oricine. Idei geniale poate gasi oricine intr-o carte buna. Conteaza mai departe ce se intampla cu aceste idei.

Sunt ele si aplicate? Iar cu cat le implementam mai rapid – preferabil imediat ce le-am descoperit – cu atat este mai probabil sa le folosim. Amanarea aplicarii unei idei scade drastic sansele ca ea sa fie folosita si sa avem beneficiile pe care ni le poate aduce.

Gandeste-te de cate ori ai citit ceva foarte bun, ai zis “voi face si eu asta” si nu ai facut-o? Iar cel mai bun moment pentru a aplica ceva invatat este acum, chiar in clipa in care ai invatat.

Cand citesti un articol si gasesti idei pe care vrei sa le folosesti noteaza-le separat (un fel de sinteza a lor) pe o foaie de hartie. Doar pe cele mai bune. Apoi alege una singura pe care o poti folosi din aceasta clipa.

Chiar de acum ce ai putea folosi in viata de zi cu zi? Ce idee ar putea deveni pentru tine un nou obicei instant? Și acum foloseste acea idee. Dupa ce o stapanesti, faci acelasi lucru cu celelalte idei.

Citeste intregul articol la: https://florinrosoga.ro/blog/viteza-de-implementare/

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *