Vrei sa fii productiv? Relaxeaza-te, asculta muzica!

Vrei sa fii productiv- Relaxeaza-te, asculta muzica Reinvent Consulting

Ai numeroase rapoarte pe birou, 10 mailuri necitite pe care le-ai primit in ultima ora si mai ai inca 5 planuri de activitate pentru ziua de azi si deja te simti obosit?Asculta muzica! Iata de ce:

  • Muzica la birou schimba starea de spirit

Daca lucrezi intr-un mediu cu multa galagie, studiile au demonstrat ca acest lucru poate creste nivelul de stres la nivelul creierului si implicit duce la lipsa concentrarii. Acest lucru se traduce in lipsa de productivitate si proasta dispozitie. Asculta un album nou sau piesa prin care ii va oferi creierului senzatia de noutate, ceea ce  te va relaxa si astfel te vei putea concentra mai bine pe activitatile de indeplinit.

  • Muzica te scoate din monotonie

O piesa care te binedispune te ajuta sa te concentrezi si sa indeplinesti sarcini repetitive fara sa simti cum trece timpul. Asadar, fa un mic experiment cu un playlist cu muzica preferata intr-o dimineata de luni si vei observa o imbunatatire in modul tau de lucru.

  • Muzica ajuta la imbunatatirea capacitatii cognitive, creativitatii si a puterii de concentrare

Studiile au aratat ca angajatii si antreprenorii care asculta muzica in timpul programului de lucru dau dovada de un grad mai ridicat de acuitate, sunt mai alerti, mai fericiti si interactioneaza intr-un mod mai respectuos. Un exemplu in favoarea muzicii ca mod de focalizare asupra unei situatii este faptul ca exista numerosi chirurgi care asculta diverse playlisturi in timpul operatiilor, pe motiv ca ii ajuta sa se concentreze.

Ce mai astepti? Asculta muzica preferata si vei observa cum stresul de la locul de munca se transforma in productivitate. Daca esti antreprenor, incurajeaza-ti angajatii sa asculte muzica la job, iar intreaga echipa iti va multumi pentru sfat.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *