Cum sa construiesti si sa mentii un brand puternic pentru compania ta?

Cum sa construiesti si sa mentii un brand puternic pentru compania ta-

Ai o afacere si doresti sa devii cunoscut ca un antreprenor de succes? Pe langa eforturile de a-ti construi un brand puternic pentru business-ul tau, nu uita de branding-ul personal. O notorietate personala aduce cu sine si expunere pentru afacere. Afla care sunt elementele care te ajuta sa consolidezi un brand de apreciat.

  • Alinieza-ti brandul personal cu cel al companiei tale!

Indiferent de cine esti, ai un brand personal. Fiecare persoana are calitati si caracteristici unice, care o fac diferita si o ajuta sa se identifice in societate. Daca esti expert in domeniul tau de activitate, fii cat mai prezent la diverse evenimente, targuri, conferinte si promoveaza-te ca un izvor de cunostinte pentru ceilalti.

Expunerea ta in presa si la diverse evenimente iti va aduce un atu in promovarea afacerii tale.

  • Promoveaza-ti compania si serviciile acesteia!

Indiferent de numarul de angajati, notorietatea si o echipa de oameni talentati te vor ajuta sa construiesti o imagine impecabila in exterior, atat pentru clienti, cat si pentru parteneri.

Cu cat este mai mediatizata munca ta, cu atat ai sanse mai mari de reusita, pentru ca asa vei atrage mai mult public in jurul activitatii tale profesionale si implicit asupra afacerii.

  • Ideea afacerii tale trebuie sa fie clara de la inceput!

Un concept bun si clar de la inceput te va ajuta sa castigi atat clienti, care vor sti de ce sa aleaga serviciile tale, dar si parteneri de afaceri.  Compania ta va fi recunoscuta ca un simbol al valorilor si stabilitatii in domeniu si vei fi considerat un lider in piata.

  • Construieste o comunitatea in domeniul tau de activitate!

Comunitatea este un grup care te sustine si te recomanda. Incearca sa atragi cat mai multi urmaritori, prin campanii de marketing sau prin diverse evenimente si conferinte. Aceste initiative te vor ajuta sa primesti si mai multe recomandari si sa devii cunoscut ca un adevarat profesionist in domeniul in care activezi.

Totodata, este foarte important sa fii vizibil in comunitatile online. Aparte de crearea de conturi de companie pe Facebook, Linkedin, Twitter si generarea de continut esential nisei de business, este benefica si prezenta in grupurile online specifice domeniului. Fie ca sunt grupuri pe Facebook, fie ca e vorba de forumuri, implicarea in subiectele discutate asigura o imagine pozitiva si te vei transforma, in timp, intr-un punct de reper ce ii va atrage de membrii comunitatii spre compania ta.

Oamenii vand altor oameni, iar in acest proces prima data cel care are o nevoie se informeaza. Face cautari pe internet, apeleaza la cunostinte, cere sugestii si recomandari. Iar daca tu ai deja o imagine gata formata, ai sanse marite ca serviciile / produsele firmei tale sa fie alese de potentialii clienti.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail marketing@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

 

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *