Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT!

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la obtinerea unui document financiar care sa tina loc de cazier fiscal pentru un cetatean strain.

Doamna Claudia Grigore intreaba:

“Buna ziua,

Eu si sotul meu vrem sa deschidem o gradinita, insa el este cetatean american, cu permis de sedere in Romania. As dori sa stiu daca si el are nevoie de un cazier fiscal si cum se poate obtine? Va multumesc.”

Doamna Alexandra Alexa, Director juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

In primul rand, va trebui ca dumneavoastra sa obtineti un cazier fiscal pentru a va verifica datoriile, daca sunteti la zi cu plata impozitelor la stat. In al doilea rand, in cazul sotului dumneavoastra nu se poate vorbi despre un cazier fiscal, ci despre un document care prezinta situatia obligatiilor, impozitelor si taxelor din perioada cat a avut sedere in statul roman.

Acest document se obtine daca cetateanul strain se prezinta cu  aceasta cerere si cu permisul de sedere la Directia de Taxe si Impozite din sectorul/ localitatea unde a avut resedinta. Acestia vor emite respectivul document fie pe loc, fie in decursul catorva zile, depinde de fiecare Directie in parte.

Cu aceste doua documente, impreuna cu buletinul dumneavoastra, permisul de sedere si pasaportul sotului, precum si cu dovada sediului social, puteti sa incepeti procedura de infiintare a firmei.

Compania noastra va poate oferi suport in redactarea si depunerea actelor la ONRC, precum si cu gazduirea sediului social, daca inca un detineti o astfel de locatie.

Tarifele pentru INFIINTARE SRL cu 2 asociati practicate de noi sunt de 750 RON (toate taxele la ONRC, onorariul nostru si TVA sunt incluse).

Tarifele pentru gazduirea sediului social sunt de:

  • 59 euro + TVA – 6 luni
  • 111 euro + TVA – 1 an + 1 an GRATUIT!
  • 199 euro + TVA – 2 ani + 2 ani GRATUITI! ”

 

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *