1 februarie 2017: fara taxe legale la Registrul Comertului. Reinvent Consulting – liderii pietii, primii care au scazut preturile pentru infiintari firme si modificari acte firma

O noua etapa incepe, Reinvent Consulting este in continuare alaturi de antreprenori! Am adaptat tarifele astfel incat fiecare antreprenor, aflat la inceput sau cu experienta, sa aiba sansa la servicii juridice de calitate pentru afacerea sa.

Dorim sa oferim fiecaruia dintre antreprenorii romani o sansa sa aiba parte de un proces de infiintare corect si de servicii juridice la Registrul Comertului rapide, avantajoase si fara stres.

Onorarii standard – 190 lei. Suntem primii care am scazut preturile!

De ce am facut acest lucru? Pentru ca atunci cand sustinem ca vrem sa cladim o comunitate de business, chiar credem si chiar actionam in acest sens. Atunci cand afirmam ca ne pasa chiar nu este doar de dragul de a spune ceva. Facem ceea ce spunem. Spunem ceea ce facem.

Lumea se schimba, piata se schimba, mediul antreprenorial trebuie sa tina pasul. Evoluam si oferim clientilor tot ceea ce au nevoie in materie de servicii juridice si de contabilitate. Repede, fara a trage de timp si de banii clientilor care ne aleg.

Asadar, 1 februarie 2017 – un nou inceput, fara taxe suplimentare.

Reinvent Consulting este prima firma de consultanta care a reactionat dupa eliminarea majoritatii taxelor legale de la Registrul Comertului, prin implementarea de reduceri substantiale in ceea ce priveste tarifele. Toate acestea deoarece preturile corecte, serviciile de calitate, transparenta si flexibiliatea sunt valorile care ne caracterizeaza si pe care le aplicam in fiecare zi in relatie cu orice client.

Intra si tu in lumea antreprenoriatului alaturi de Reinvent Consulting! Acum e mai simplu ca niciodata, deoarece ai un partener de success care te sprijina!

Noile tarife pot fi accesate pe website-ul companiei:

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *