De ce sa alegi sa externalizezi contabilitatea firmei tale si cum sa alegi servicii de calitate?

De ce sa alegi sa externalizezi contabilitatea firmei tale, Reinvent Consulting

Ti-ai infiintat firma de curand si acum trebuie sa gasesti un contabil cu experienta in domeniul tau de activitate pe care sa il angajezi. Noi iti propunem o alternativa care sa iti ofere control, calitate si rapiditate in ceea ce priveste evidenta contabila a afacerii tale.

Apeleaza la un serviciu externalizat de evidenta financiar-contabila si fiscala, iar pe termen lung vei obtine numeroase avantaje, atat in ceea ce priveste resursele economisite, cat si corectitudinea si legalitatea declaratiilor financiare.

Iata cateva motive pentru care te sfatuim sa nu optezi pentru angajarea unui contabil si cateva sfaturi despre cum sa alegi o firma de incredere care sa se ocupe de partea financiara a business-ului tau, iar tu sa nu iti faci probleme ca te afli in neregularitate sau ca primesti amenzi de la ANAF.

De ce sa alegi o firma de contabilitate?

 1. O firma de servicii financiare colaboreaza cu numerosi experti contabili, care sunt autorizati de catre institutii nationale precum CECCAR, CAFR, CCF.
 2. Numarul insemnat de experti inseamna si calitate garantata a serviciilor. Exista oportunitatea ca problema ta sa nu poata fi rezolvata de un singur expert, dar o echipa este un atu de necombatut. De aceea, un contabil angajat poate fi de multe ori depasit de situatie, dar o echipa poate lucra eficient si poate sa solutioneze situatia inainte ca aceasta sa devina o “problema”.
 3. O firma de contabilitate investeste in personalul sau, iar fiecare expert participa de obicei la cursuri de specializare sau informare, pentru a fi mereu la curent cu orice modificari in Codul Fiscal sau in procedurile de aplicare. Posibilitatea de investitie in extinderea cunostintelor poate fi de multe ori un impediment daca iti angajezi un contabil. Chiar daca iti doresti, nu vei avea mereu resursele necesare sa iti trimiti contabilul la cursuri, iar in final vei fi nevoit sa apelezi tot la consultanta din partea unor experti financiari.
 4. Vei economisi in mod substantial resursele financiare ale firmei tale daca vei apela la o astfel de companie. Decat sa platesti un angajat, este de preferat sa platesti un abonament lunar in functie de numarul de documente pe care il are de gestionat firma ta (facturi, ordine, tranzactii, etc.). Astfel nu vei plati in plus, ci exact cat este nevoie ca documentele si declaratiile tale la ANAF si alte institutii financiare sa fie depuse si rezolvate conform legii.

Cum sa alegi o firma de consultanta financiara si fiscala de calitate?

 • Citeste despre echipa de consultanti si experti – astfel vei putea sa realizezi cat de bine pregatita este echipa care urmeaza sa se ocupe de gestiunea contabila a firmei tale;
 • Familiarizeaza-te cu portofoliul de clienti – clientii sunt cei care recomanda cel mai bine o companie, deci informeaza-te despre acestia;
 • Recenziile de la clienti – documenteaza-te pe forumuri de specialitate sau retele sociale si afla parerea si feedback-ul fostilor clienti.

Reinvent Consulting intocmeste toate aceste conditii. Competenta si etica in prestarea serviciilor catre parteneri vor caracteriza in permanenta munca noastra. Serviciile sunt supuse periodic auditului de calitate al Corpului Expertilor si Contabililor Autorizati din Romania, ceea ce inseamna o garantie a consecventei cu care sunt respectate inaltele standarde de calitate, in conformitate cu Standardele internationale emise de Federatia Internationala a Contabililor, cu recomandarile si metodologia Comisiei Europene privind exigentele in materie.

OFERTA REINVENT CONSULTING

Daca alegi un abonament de contabilitate pe 6 luni, primesti si urmatoarele servicii juridice GRATUIT: deschidere punct de lucru, inchidere punct de lucru, prelungire sediu social, prelungire sediu secundar, autorizare activitati, actualizare date, recodificare cf. cod CAEN Rev. 2.

Tarife evidenta financiar-contabila:

 • 295 lei/ luna, pentru maximum 20 de documente si 2 salariati ;
 • 215 RON/ luna, pentru maximum 20 de documente si 2 salariati, pentru plata anticipata pe 6 luni;
 • 165 RON/ luna, pentru maximum 20 de documente (fara salariati), pentru plata anticipata pe 6 luni.

Detalii despre tarife si oferta: CLICK AICI

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail financiar.contabil@reinventconsulting.ro . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

One Comment

 1. Angela 16 February 2017 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *