Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT!

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la adaugarea de coduri CAEN la obiectul secundar de activitate.

Doamna Georgiana Cristescu intreaba:

“Buna ziua,

Detin un SRL care are drept obiect principal de activitate codul CAEN 6832 (agentie imobiliara) si as dori sa stiu daca pot sa-mi adaug si alte domenii de activitate.Va multumesc.”

Doamna Ramona Bajanaru, Consultant juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Obiectul principal de activitate este doar unul singur confom legii, insa la obiectul secundar de activitate poate fi adugat un numar nelimitat de coduri CAEN.

De aceea, indiferent de obiectul principal de activitate, pot fi adaugate toate codurile CAEN in obiectul secundar. Ce trebuie sa retineti este ca exista intr-adevar anumite activitati principale care prezinta incompatibilitate cu alte coduri secundare de activitate.

In cazul dumneavoastra, codul 6832 (Administrarea imobilelor pe baza de comision sau contract) nu se incadreaza intr-o astfel de categorie. Asadar, puteti adauga si alte coduri de activitate la obiectul secundar, fara probleme.

De asemenea, urmatorul pas pentru a incepe activitatile secundare, pe langa extinderea obiectului secundar, este sa autorizati activitatile pentru a fi in completa legalitate. ”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro 

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *