Rubrica de marti: INTREABA UN EXPERT!

rubrica de marti, Reinvent Consulting

Scopul nostru este acela de a sustine dezvoltarea unei comunitati de business bine informata si de a crea un mediu de afaceri cat mai competitiv!

Expertii Reinvent Consulting sunt alaturi de tine pentru a-ti oferi solutiile si raspunsurile potrivite, pe linie juridica si financiara. Asadar, cu ce te putem ajuta? Intreaba-ne! Suntem aici pentru tine!

Intrebarea de astazi se refera la declararea a doua sedii sociale la aceeasi adresa si deschiderea unor puncte de lucru.

Domnul Anton Dragos intreaba:

“Buna ziua,

Am proprietatea mea la curte, 11 camere. De 4 ani in aceasta locatie este stabilit sediul social pentru o firma. Acum doresc sa deschid un al doilea sediu pentru alta firma. Ambele firme sunt ale mele. Cum se procedeaza cu contractul de comodat? Pentru a doua societate doresc sa aloc 2 camere pentru birou. Multumesc.”

Doamna Alexandra Alexa, Director Juridic, Reinvent Consulting, raspunde:

„Buna ziua,

Multumim pentru ca ati apelat la serviciile de consultanta Reinvent Consulting.

In ceea ce priveste intrebarea dumneavoastra, daca ambele societati vor avea sediul social la aceeasi adresa, trebuie sa declarati la notar ca cele doua sedii nu se vor suprapune. Aceasta declaratie de nesuprapunere sediu se da pe propria raspundere in fata notarului, iar dupa atasarea sa la dosarul infiintarii celei de-a doua societati, nu vor exista probleme.

De asemenea, daca aveti intentia ca cele doua camere sa fie puncte de lucru pentru societatea nou infiintata, puteti sa autorizati activitatea la sediul social.

Astfel, veti avea posibilitatea sa va desfasurati activitatea fara a mai inchiria un alt punct de lucru. ”

Pentru informatii suplimentare sau pentru a ne adresa intrebarea ta, ne poti contacta la numarul de telefon 021-318.69.60 sau pe adresa de e-mail:  consultanta.comerciala@reinventconsulting.ro sau financiar.contabil@reinventconsulting.ro

Consultantii nostri iti stau la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 17:30.

Alege din start cea mai buna solutie pentru afacerea ta!

www.reinventconsulting.ro 

www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *