Cum se modifica obiectul principal de activitate al unei firme?

Cum se modifica obiectul principal de activitate al unei firme Reinvent Consulting
Cum se modifica obiectul principal de activitate al unei firme Reinvent Consulting

 

Articol actualizat aprilie 2020.

Ai o societate infiintata, insa doresti sa modifici activitatea principala? Este posibil ca dupa o perioada sa vrei sa schimbi directia firmei tale pentru a  desfasura o alta activitate. Vrei sa eviti radierea societatii existente pentru ca ulterior sa infiintezi una noua? Iti prezentam o solutie cat mai simpla: inregistrarea mentiunii de modificare obiect principal de activitate.

Pentru modificarea obiectului de activitate al unei firme (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu si activitate principala, schimbarea domeniului si activitatii principale), vei avea nevoie de urmatoarele acte:

 • Hotararea Adunarii Generale;
 • Act Aditional/ Decizie Asociat Unic;
 • Act Constitutiv Actualizat;
 • Certificatul de Inregistrare – original;
 • Delegatie

Important!

Conform Legii nr. 31/1990, actul constitutiv al unei firmei cuprinde, in mod obligatoriu, obiectul de activitate al acesteia, cu precizarea domeniului si a activitatii principale, iar acest document trebuie modificat odata cu orice schimbare a activitatii. Actele vor fi publicate ulterior in Monitorul Oficial, moment in care procedura va fi considerata finalizata.

 • Modificarea presupune scoaterea unui cod CAEN sau unor coduri CAEN si inlocuirea lor cu altul/ altele.
 • Exista si servicii de eliminare (adica radiere obiect de activitate) a unor coduri CAEN, precum si de adaugare de  coduri CAEN (adica extindere a obiectului de activitate).
 • O societatea poate avea un singur obiect principal de activitate, adica un singur cod CAEN, insa la obiectul secundar de activitate poti adauga un numar nelimitat de obiecte secundare.

Citeste mai mult despre ADAUGARE CODURI CAEN LA OBIECTUL SECUNDAR DE ACTIVITATE!


Tarifele practicate de Reinvent Consulting pentru modificare CAEN principal sunt urmatoarele:


Alte servicii REINVENT CONSULTING:

 INFIINTARI FIRME:

 OFERTA: Infiintare firma GRATUIT cu abonament de contabilitate achitat in avans pe 6 luni.

 • 150 RON/ luna – fara activitate, cu plata in avans pe 6 luni (900 RON);
 • 230 RON/ luna, pentru maximum 10 de documente (fara salariati), pentru plata anticipata pe 6 luni (1.380 RON);
 • 350 RON/ luna, pentru maximum 20 de documente, fara salariati, pentru plata anticipata pe 6 luni (2.100 RON).

 GAZDUIRE SEDIU SOCIAL – orice sector Bucuresti

 • 6 luni – 65 euro + tva;
 • 1 An platit + 1 An GRATUIT – la doar 120 euro + tva;
 • 2 Ani platiti + 2 Ani GRATUIT – la doar 220 euro + tva.
 • In cazul in care alegeti serviciul de gazduire pentru o perioada mai mare de 1 an, dupa primul an, conform legislatiei in vigoare, se face mentiune de schimbare sediu social pe alt cabinet de avocat situat tot in cadrul cladirii de birouri apartinand Reinvent Consulting – costul este de 420 RON, dupa fiecare an de gazduire (toate taxele incluse).

 MODIFICARI ACTE FIRMA: onorariu de la 210 lei + taxe juridice.


Ramai Informat! Aboneaza-te la newsletter!

Aboneaza-te la newsletter!


Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 14 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail firma@reinventconsulting.ro. Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting/

Da share la acest articol!

Related Posts

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *