Inchiriere sali de conferinta in Bucuresti – Solutia noastra daca vrei sa iti impresionezi clientii si partenerii

Inchiriere sali de conferinta Bucuresti
Inchiriere sali de conferinta Bucuresti

 

Cand vine vorba de intalnirile cu parteneri de afaceri sau clientii importanti, spatiul in care ii primesti este un element decisiv in formarea unei opinii despre business-ul tau. Iti propunem o solutie care sa te ajute sa ii impresionezi, fara a plati chirie pe o perioada indelungata.

Salile de conferinta si birourile inchiriate pentru evenimente izolate ofera cateva avantaje cand vine vorba de impresia pe care o lasi celor care doresc sa iti treaca pragul:

  • Economisesti resurse

Nu este intotdeauna necesar sa ai un sediu unde sa primesti clientii, mai ales daca ai ales sa desfasori activitatea la terti, insa in momentul in care vei dori sa te intalnesti cu posibili parteneri, clienti mai mari sau viitori furnizori, lucrurile se schimba. De aceea, iti propunem un birou directorial sau una dintre salile noastre de conferinta, care iti pot gazdui sedinta, la un pret redus. Astfel, tu vei avea parte de intalniri de afaceri de succes, fara sa fii nevoit sa inchiriezi un birou pentru o luna.

  • Imagine credibila si profesionista

Imaginea pe care o prezinti in legatura cu firma ta conteaza, iar acest lucru incepe de la branding-ul personal, pana la modul in care este organizat biroul tau. Un birou spatios, modern utilat, cu toate facilitatile necesare, precum si servicii de secretariat impecabile, iti pot asigura o colaborare pe termen lung cu un partener important de afaceri. Acestea sunt solutiile pe care ti le prezentam si noi: birouri si sali de conferinta moderne, care sa te ajute in relatia cu partenerii.

  • Training-uri sau sedinte in spatii largi, cu toate facilitatile

Chiar daca ai deja un punct de lucru, stim cu totii ca uneori sala de sedinte poate fi neincapatoare sau aglomerata. La aceasta se adauga: nevoia de sedinte generale cu o echipa in crestere, training-uri pentru angajati sau clienti, etc. Acestea nu trebuie sa devina o problema pentru spatiul tau, iar de multe ori solutia ar fi sa inchiriezi un birou mai mare si sa muti acolo activitatea. Insa, daca inca nu ai posibilitatea aceasta sau ai nevoie de mai mult spatiu doar in cazul unor evenimente speciale sau training-uri organizate trimestrial, spre exemplu, iti propunem urmatoarea solutie: inchirierea de sali de conferinta de diverse dimensiuni pentru cateva ore, mobilate cu mese si scaune confortabile, dotate cu video proiector, flipchart, free WIFI, plasma TV, intr-o cladire situata in apropiere de mijloace importante de transport in comun langa statia de metrou Grozavesti.

Asadar, nu trebuie sa intri in panica daca este vorba despre un eveniment business care trebuie organizat urgent, iar tu nu ai un spatiu. Consulta oferta noastra de inchiriere sali de conferinta si birouri, pentru a crea o impresie buna si de durata tuturor celor care aleg sa aiba relatii cu societatea ta.

Ai nevoie de un birou directorial pentru o intalnire de afaceri? Esti in cautarea unei sali pentru o sedinta importanta ori pentru o sesiune de training? Esti in pana de timp si nu vrei sa cheltuiesti prea multe resurse pentru birouri mari, cu o chirie lunara?

Reinvent Consulting iti pune la dispozitie:

  • Birou Directorial
  • Sali de conferinte : Sala Vision, Sala Synergy

Lista tarifelor, precum si facilitatile disponibile pentru serviciul de inchiriere sali de conferinta Bucuresti: CLICK AICI.

Misiunea noastra: formarea unei comunitati de antreprenori informati, bine pregatiti, la curent cu actualizarile juridice si fiscale!

Reinvent Consulting este marca Grupului de firme REINVENT. Reinvent Consulting are 10 ani de experienta in domeniul serviciilor integrate privind infiintarea de societati comerciale, evidenta contabila, inregistrarea de mentiuni la Registrul Comertului (schimbare sediu social, modificare obiect de activitate, deschidere/ inchidere punct de lucru, cesiuni parti sociale, numire/ revocare administrator), inregistrari marci la OSIM si alte servicii conexe dedicate societatilor comerciale.

Daca nu detineti o proprietate unde sa va puteti inregistra sediul social al societatii comerciale, va punem la dispozitie serviciul de gazduire de sedii sociale.

Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon (+4)021.318.69.60 sau pe adresa de e-mail marketing@reinventconsulting.ro,  . Unul dintre consultantii nostri va sta la dispozitie de Luni pana Vineri, intre orele 09:00-17:30.

www.reinventconsulting.ro

https://www.facebook.com/reinventconsulting

Da share la acest articol!

Related Posts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *